Vo vzťahu pátrajú po všetkom! Najväčší sliediči zverokruhu sú...

Nedajú si pokoj, tajomstvá neuznávajú! O partnerovi si zistia všetko, máločo ich zastaví.

10.10.2019 17:00
žena, notebook, zoznámenie cez internet Foto:
Pátrate po informáciách o partnerovi?
debata

Ryby

Neúnavne zháňajú a pátrajú po všetkých detailoch týkajúcich sa ich partnera. Prečo to robia? Chcú sa cítiť vo vzťahu bezpečne. Práve vo vzťahoch sú ryby veľmi citlivé a emocionálne. Z ničoho vo vzťahu nemajú väčší strach ako zo zlomeného srdca. Aby sa takémuto zážitku vyhli, od začiatku vzťahu zháňajú a pátrajú po všetkých informáciách o svojom partnerovi. Aj počas vzťahu chcú vedieť úplne všetko – každý deň minútu po minúte – takto sa chcú brániť voči nepríjemným prekvapeniam.

Škorpión

Sú „machri“ čo sa týka zháňania informácií či sledovania partnera na sociálnych sieťach. Vedia presne, ako sa k želanej informácii dostať. Pre škorpióna nie je žiadna námaha dostatočne veľká v mene „úspechu“ jeho projektu. Zháňanie informácií o svojom objekte či partnerovi sa stáva doslova posadnutosťou. Ak konečne objavia nejaké „dôkazy“, po ktorých pátrali, partnerovi ich predkladajú s poriadnou dávkou teatrálnosti.

Býk

Býk má nedôverčivosť v krvi a skôr, než niekomu venuje svoju dôveru, poriadne si ho preverí. Platí to v priateľstve aj vo vzťahu. Ak býk nadobudne presvedčenie, že je s nejakým človekom spriaznený, chce ho mať takmer výlučne pre seba. To znamená, že býk ho chce mať stále pod kontrolou – nie nadarmo sú práve ľudia narodení v tomto znamení označovaní na najžiarlivejšie znamenie zverokruhu. Ak ide o získavanie informácií o partnerovi, nezastavia sa pred ničím.

Rak

Rak je beznádejný romantik – ak vzťah nenapreduje tak, ako si vysníva, prichádza na rad obrovské sklamanie. Práve vtedy sa prihlási o slovo potreba sliediť a zisťovať – celé hodiny pátra po svojom partnerovi, hľadá na internete a sociálnych sieťach, utápa sa spomienkami a predstavami, čo jeho láska „robí teraz“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nedôvera #sliedenie #znamenie zverokruhu

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...