Október je najlepší mesiac na randenie, praje novým vzťahom!

Jeseň je maznacie obdobie, čas na to, aby sme vytasili svoju silnú zbraň - láskavosť. Hviezdy nám v tom pomáhajú - Merkúr je v škorpiónovi. Čítajte, čo to znamená.

09.10.2019 17:00
Ste pripravená na nový vzťah? Srdce vám to... Foto:
Ak by mal byť Merkúr v škorpiónovi príslovím, asi by znel v tomto duchu: "Je lepšie povedať bolestivú pravdu, ako byť neverný!"
debata

Zmena na všetkých frontoch

Planéta Merkúr vstupuje do znamenia škorpióna. Podľa astrológov to znamená celkovú zmenu. Merkúr totiž reprezentuje to, ako komunikujeme, ako sa vyjadrujeme a ako spracúvame svoje myšlienky. Kým bola planéta posledný mesiac v znamení váhy, sústredili sme sa na spravodlivé, racionálne a šetrné zaobchádzanie s naším jazykom. To sa však teraz posúva – úplne iným smerom.

Odhalenie pravdy

S Merkúrom v škorpiónovi už nie je naša intelektuálna dispozícia a spôsob komunikácie o zachovaní mieru a harmónie, ale o odhalení pravdy. Ak máme veriť astrológii, tak sme oveľa ochotnejší hľadať stopy a odpovede na naše otázky. A v získavaní týchto odpovedí môžeme byť vytrvalí. V októbri teda komunikujeme oveľa jasnejšie. Ak by mal byť Merkúr v škorpiónovi príslovím, asi by znel v tomto duchu: „Je lepšie povedať bolestivú pravdu, ako byť neverný!“

Dobrý mesiac na randenie

Faktom však je, že práve teraz je zaujímavé porozumieť našej psychike (a psychike ostatných). Práve z tohto dôvodu je teraz vhodný čas na zoznámenie s niekým novým, pretože teraz dokážeme spoznať skutočné ja osoby, o ktorú prejavujeme záujem. Aj keď chceme prehĺbiť priateľstvo alebo svoj súčasný romantický vzťah, teraz je ten pravý čas! Môžeme lepšie počúvať a vnímať to, čo hovoria ostatní. Neveríte? Nevadí! Trochu placebo-pomoci láske neuškodí. Vo všeobecnosti platí, či už je Merkúr v škorpiónovi alebo nie, vyhnite sa zbytočným klamstvám a hovorte pravdu vo vzťahu tak často, ako je to len možné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Pravda #komunikácia #zmena #psychika #október

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...