Láska? V týchto prípadoch je už mŕtva a vy sa musíte pohnúť ďalej

Koniec lásky? Aj to patrí k životu, niekedy je zbytočné vzťah donekonečna naťahovať.

08.10.2019 13:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Aj láska sa môže skončiť, nič s tým nenarobíte.
debata

Každý z vás je inde

Stáva sa to najmä pri dlhotrvajúcich vzťahoch. Zatiaľ, čo jeden z dvojice túži po spoločnom veľkom kruhu, ten druhý je spokojný tam, kde je. Nastáva to v čase, kedy začnú napríklad žene tikať biologické hodiny, ale muž nič také nepociťuje. Každý z dvojice sa chce vydať na cestu iným smerom, čo zvyčajne neskončí dobre. Chvíľu sa môžete tváriť, že veci vyriešite, že počkáte, ale ak je volanie po kroku kamsi ďalej čoraz naliehavejšie, vzťah stroskotá.

Jeden klame, druhý trpí

Jedno klamstvo ste odpustili, snažili ste na naň zabudnúť. Ale po čase sa o slovo hlási ďalšie – možno nie také veľké ako bolo to predošlé, ale predsa len klamstvo. Zatiaľ, čo jeden sa zožiera nedôverou, druhý vymýšľa lži, z ktorých napokon aj tak niet cesty späť. Ak je váš vzťah čoraz viac obmotaný klamstvami, je to znamenie, že v poriadku rozhodne nie je a treba urobiť rázny koniec.

Už miluje len jeden

Jeden z dvojice je už jednou nohou zo vzťahu „vonku“. Láska preňho vyprchala, ale nemá dosť odvahy povedať, že odchádza. A tak sa spoločné prežívanie naťahuje – ani jeden nie je šťastný. Chyba je v komunikácii, aj rozchod k životu patrí – len je otázke, v akej forme príde. Úprimnosť je na mieste, citlivé „zbohom, odchádzam“ sa síce nepočúva druhej dobre, ale rozchod môže prebehnúť aj slušne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner #koniec lásky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...