Slzy, samé slzy! Tieto znamenia sú najviac uplakané

Pretlak emócií, dokonca pod tvrdou škrupinou? Ktorých 5 znamení zverokruhu tok sĺz ovládať nedokáže?

02.10.2019 15:00
láska,smútok, žena, plač Foto:
Opäť vás niečo rozľútostilo?
debata

Rak

Toto znamenie je veľmi emocionálne založené. Rak je častokrát až priveľmi ochromený svojimi pocitmi bez toho, aby ich dokázal nejako ovládať. Je to spôsobené aj jeho schopnosťou hlbokého súcitu s ľuďmi v jeho okolí. Pre blízkych priateľov je vždy k dispozícii a ochotný pomôcť. Niekedy stačí len jediný slovo či pohľad, aby zostal rak rozrušený.

Panna

Keď panna trpí, tak veľmi. I keď navonok pôsobí racionálne až chladne, vo vnútri ňou lomcujú ohromné emócie. Niekedy sú také extrémne, že pannu premôžu a z ničoho nič začne roniť slzy. Panny potrebujú v živote poriadok a určitú štruktúru, ak sa v ich živote objaví chaos, emocionálne trpia. A slzy prichádzajú často neočakávane.

Škorpión

Škorpióni máločo nenávidia viac ako povrchnosť, neustále vyhľadávajú intenzívne zážitky. Plytké konverzácie či emócie – to nie je nič pre nich. Čím hlbšie rozhovory a skutočnejšie pocity, tým lepšie. A hoci navonok pôsobia tvrdo, pod ich škrupinou sa skrýva mäkké srdce. City, tie hlboké, prežívajú vždy naplno, aj s plačom.

Kozorožec

Navonok pôsobí racionálne a odmerane. Ak ho však niekto kritizuje, prežíva to viac ako iné znamenia. Hoci navonok si drží masku „som nad vecou“, vnútorne veľmi trpí a slovami okolia sa zožiera. Ak je niektorými ľuďmi označovaný za chladného či málo empatického, vtedy to v ňom naozaj vrie a cíti nespravodlivosť a veľký smútok.

Ryby

Plač sa u nich dostaví naozaj expresne rýchlo, najmä potom, ako si vypijú pohárik či dva. Vtedy sa stávajú skutočnými „plačkami“, ktorých „rozhádže“ absolútna maličkosť. S pretlakom emócií nedokážu bojovať a nechajú im voľný priebeh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trápenie #slzy #výčitky #zverokruh #znamenie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....