Tri tajomstvá, ktoré by každá žena mala vedieť o orgazme

Orgazmus môže byť krajší, znamenitejší, dokonca celotelový, skrátka vždy je kam posúvať hranice rozkoše, ak viete akým smerom. Rozlúštenie troch tajomstiev o ženskom orgazme vám napredovanie sexuálnou rozkošou výrazne uľahčí.

27.09.2019 14:30
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Orgazmus sa nerodí na pohlaví, ale v mozgu.
debata (2)

Doprajte viac intenzívnej predohry

Poviete si skvelé. O tom ste už počuli. Ale doktorka Allison Young ide ešte ďalej a vysvetľuje: „Nenechávajte predohru len na partnerovi. Stimulujte sa napríklad aj myšlienkami. Mentálny stimulácia je rovnako dôležitá, ako tá telesná.“ To znamená, že si uvedomujte lásku medzi vami, spojenie, tie krásne chvíle. Pripojte bozky, prežívajte každý dotyk vedome. Pretože partner sa vás môže dotýkať ako Amor, ak bude vaša hlave ešte v práci za počítačom, čas predohry môžete predlžovať bez účinku. Presne toto potrebuje váš orgazmus. Pretože aj on sa nerodí na pohlaví, ale práve v mozgu.

Spoznajte vašu rozkošnícku dvojku

Nimi sú klitoris a bod G. Skutočne existuje a ak partner alebo aj vy s vašim pričinením dokážete do milovania zapojiť stimuláciu bodu G a klitorisu, je to orgazmus ako zo šlabikára. Jednoducho sa mu nedá odolať. Pritom pri milovaní nemusíte všetko nechať len v partnerovej réžii. Môžete ho aj hladkať aj si dopriať dráždenie na ohanbí prstami, prípadne erotickou hračkou, alebo doplnkom. Allison Young tak isto dodáva, že pre tie odvážnejšie je tu aj oblasť konečníka. Masáž a stimulácia tejto zóny mnohým ženám pomohla odomknúť brány búrlivých orgazmov.

Bozky ako mazivo

Každá aktivita má činnosti a praktiky, ktorá ju vylepšujú. Pre pekné milovanie a kvalitný orgazmus je tým správnym mazivom bozkávanie. Prečo je to tak? Pretože dotyky perami to nie je len vyznávanie lásky. Na perách a jazyku máme množstvo nervových zakončení, ktoré s pokožkou iného človeka vytvárajú v našom tele elektrické impulzy, čím stimulujú celý proces vzrušenia. Veď si len spomeňte, ako bol elektrizujúci prvý bozk s novým partnerom. Pritom nebol iný, aký si dávate dnes, len ho už vnímate ako samozrejmosť. Skúste prežiť bozky tak, akoby boli prvé. Allison Young tvrdí, že presne to je tajomstvo, ktoré s vašim vyvrcholením spraví divy a posunie ho do ešte lepšej roviny. Pretože s orgazmom je to raz tak. Aj keď je vždy dobrý, tak vždy môže byť aj lepší.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #rozkoš #predohra #bozky #dráždenie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...