Jazyk lásky nie sú len slová. Takto si vyznávajte lásku a budete šťastní!

Povedať niekomu, že ho ľúbite je pekné. A je to rovnako krásne aj počuť. Lenže všetci dobre vieme, že slová niekedy klamú a aj keď neklamú, môžu byť do počtu.

26.09.2019 17:00
láska, vzťah, prechádzka Foto:
Pochvaly a slová vďaky dokonale ladia so slovnými vyznaniami lásky.
debata

Preto by jazyk lásky nemal byť založený len na slovných výmenách, ale aj na hlbšom porozumení. To z vášho vzťahu potom spraví vzťah fantastický.

Komplimenty

Povedať nikomu, že ho máte rada, je úplne iná liga, ako pribaliť rovno aj rozkošný kompliment. Pochvala je totiž vždy konkrétna, za niečo a okrem toho hreje pri srdci viac, ako len bežné slová. Ak si navzájom zvyknete dávať pochvaly a komplimenty, oboch to veľmi rozžiari a verte či nie, budete sa mať radšej a láska bude živšia. Pochvaly a slová vďaky to je presne to, čo k slovným vyznaniam lásky dokonale ladí, ako správne zostavené noty v symfónii.

Čas jeden pre druhého

Čo môže byť krajšie vyznanie, ako keď si úprimne a s láskou poviete, že teraz máte čas len jeden pre druhého? Všetko ostatné pôjde bokom. Filmy, knihy, sociálne siete, mobil, práca. Byť skutočne jeden pre druhého a nielen deklarovane, je základom krásneho a živého partnerstva. Je to omnoho významnejší jazyk lásky, ako si posielať iba vzletné slová, ale v reálnom živote si na seba nenájdete prakticky žiadny čas.

Darčeky

Niekedy to môže byť len balíček cukríkov, inokedy kniha, časopis, malá drobnosť v podobe keksu. Ak niekam idete, prineste si navzájom darček. Malý, drobnosť, ale niečo, čo tomu druhému naznačí, že aj keď nebol s vami, nosil vás v srdci. Musel si na vás spomenúť a siahnuť po niečom, čo vedel, že vás poteší. Nie je to krásne? Vzťah to náramne oživuje.

Fyzický dotyk

Možno ho brať ako plnohodnotný jazyk lásky. Objatie, držanie sa za ruky. Mnoho párov akoby rokmi tento spôsob komunikácie opustilo. Pritom ide o ohromnú vzpruhu vzájomnosti a náklonnosti. Jazyk telesnej lásky totiž nemá byť len o sexe, ale aj o nežných dotykoch, pohladení, o láskyplnom kontakte dvoch ľudí, ktorý ich zakaždým zblíži. Nezabudnite sa dotýkať, hladkať, skrátka vyznávať si lásky rukami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pochvala #komunikácia #dotyky #darčeky #vyznanie lásky #kompliment #spoločný čas

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....