Športy, ktoré vám vylepšia sexuálny život

Znie to neuveriteľne, ale k lepšiemu sexuálnemu životu sa môžete dopracovať aj vo fitnes centre. Nie je všetko len o polohách, romantike, či erotogénnych zónach.

25.09.2019 17:00
joga, dýchanie Foto:
Joga vás zbaví stresu a prekrví telo.
debata

Najnovšie výskumy potvrdili, že lepší sexuálny život majú ženy, ktoré sa venujú niektorému z uvedených športových aktivít. Najlepšie všetkým.

Pilates

Toto cvičenie vám odporučí každý fyzioterapeut na chrbticu. A sexuológ na lepší sex. Pretože ak vás bolí krk, kríže, bojíte sa trošku vykrútiť, pretože sa obávate seknutia, tak pilates je riešenie. Stačí pár lekcií a sex pre vás nebude utrpením, bolesťou a opatrným pokúšaním osudu, ale opäť zážitkom. Pilates je aj pre ženy, ktoré nič nebolí. Telo vie totiž vycvičiť do tej miery, že zvládnu aj krkolomnejšie sexuálne polohy.

Joga

Ideálna je mierne dynamická, teda napríklad power joga. Pretože tu sa kombinujú dve veci. Po prvé joga vás zbaví stresu a prekrví. Takže už nebudete mať v hlave vírenie myšlienok, keď príde na predohru. A je tu ešte niečo. Spotíte sa a pretiahnete aj obvykle menej využívané svaly, čo spôsobí vylučovanie ženského hormónu androstendionu. Ten stimuluje už žien chuť na sex podobne ako u mužov testosterón.

Beh

Je to šport, ktorý prakticky nemusíte robiť so žiadnym vybavením. Môžete si ísť jemne zabehať aj v starých teniskách. A beh prečisťuje hlavu. Dokonale. Nemusíte zo seba vypľuť dušu, ale ľahko si zvýšiť tepovú frekvenciu. Vykonávať najprirodzenejší ľudský pohyb vás počas niekoľkých desiatok minút dostane zo stresu do pohody. Pokojne aj len klusajte. Vyklusáte zo seba nahromadený stres a milovanie bude chutiť krajšie.

Sklápačky

Je to skôr doplnok k športu, ale veľmi známy. Sklápačky alebo ľudovo povedané brušáky majú na ženské telo veľmi blahodárny vplyv. Nielenže vás zoštíhlia. To síce pomôže vašej psychike a pohode počas nahoty, ale vďaka sťahom špeciálnych svalov vyvolávajú až orgazmické pocity. Sú ženy, ktoré doslova dosiahnu vyvrcholenie po určitom počte brušákov. Ak to aj nie je váš prípad, verte či nie, prekrvenie tejto oblasti vyvolá chuť na sex. Zaručene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #intimity #jóga #milovanie #fitnescentrum #pilates

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....