3 veci, ktoré znejú romanticky, ale v skutočnosti sú celkom iné

Filmové plátno kontra životná realita... Nie je všetko také vzrušujúce, ako to vyzerá v hollywoodskej romantickej komédii.

23.09.2019 17:00
zásnuby Foto:
Zásnuby vo dvojici či pred publikom?
debata

Žiadosť o ruku pred veľkým publikom

Žiadosť o ruku pred množstvom neznámych ľudí? Čo vyzerá skvelo v amerických seriáloch je už v realite trocha „silná káva“. Najmä pre ľudí, ktorí sú od prírody skôr introverti. Zrazu sa dostať pod takýto tlak, navyše, pred desiatkami cudzích ľudí – to vôbec neznie ako zásnuby snov… Neočakávané prekvapenia takéhoto druhu veru nie sú sladkou spomienkou pre každého.

Bozkávanie v daždi

Scéna, ako vystrihnutá z romantickej komédie, nemá však v reálnom živote až taký super nádych romantiky či vášne. Áno, vo filme je všetko skvelé – od vodovzornej maskary až po sexi letné šaty, ktoré sa v teplom daždi lepia na telo. A čo skutočnosť? Ak zmoknete, na tvári sa vám rozmaže mejkap. Voda vám steká do očí, čo naozaj štípe, ak ich máte nalíčené. A mokré oblečenie – viac ako pocit vzrušenia vás ovládne pocit chladu až zimy.

Sex vo vani obloženej sviečkami

Ak nemáte v kúpeľni nadrozmernú vaňu, ale celkom obyčajný štandard, ak sa do nej vtesnajú dvaja dospelí ľudia, je to skôr o pocite stiesnenosti a nepohodlia, než o horúcej vášni. Rozložené sviečky naokolo navyše ešte značne váš priestor zmenšujú, čím sa akékoľvek pohyby obmedzujú na minimum. Sex vo vani je tak skôr za trest ako niečo úžasné, čo sa oplatí skúšať znova a znova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #romantika #vaňa

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...