Využívajte „hranu“. Váš orgazmus to dokonale vylepší

Nejde o žiadnu erotickú hračku, ani krkolomnú polohu. Ide len o to, využívať možnosti tela lepšie ako doteraz. Je to ako s behaním. Zvládne ho v podstate každý, ale len správnou technikou dokážete zo seba dostať viac. A platí to aj v posteli.

21.09.2019 16:00
Zvýšte si šance na viacnásobný orgazmus! Foto:
Zvýšte si šance na dlhší orgazmus!
debata (1)

Ako jazda na horskej dráhe

Hranou možno rozumieť krátku chvíľku, ktorá sa dostaví v momente, keď už ste od orgazmu vzdialená doslova pár dotykov. Sexuálna terapeutka Uchenna Ossai však hovorí, že to nemusí byť len chvíľka. Učí ženy pracovať so svojim panvovým dnom a z pár sekúnd slasti urobiť doslova minúty. Pretože práve orgazmus trvá len pár sekúnd, ale ak predĺžite ten pocit, že prichádza, sex aj vyvrcholenie pre vás dostanú úplne iný rozmer.

Kumulujte sexuálnu energiu

Ak sa dráždením alebo milovaním dostanete na hranu vyvrcholenia a súvisle pokračujete, je to ako prefrčať cestu autom bez toho, aby ste si poriadne užili krásy, ktoré ste mohli zažiť po ceste. Uchenna Ossai upozorňuje, že v momente pred vyvrcholením je potrebné hlboké dýchanie, vnímať, ako sa vo vašom tele zbiera sexuálna energia a všetko sa pripravuje k výbuchu. V tom momente však netreba prestať s dráždením, ako si mnoho ľudí myslí pri taktike odďaľovania orgazmu. Je potrebné stimuláciu len zmeniť, aby pôžitok ostal, ale vyvrcholenie sa (zatiaľ) nekonalo.

Ako na to?

Môžete sa odhodlať najprv sama alebo rovno s partnerom. Základom je, aby ste sa vzrušili prakticky na maximum, ale vo chvíli, keď ste už na dosah vyvrcholeniu, prejdite na inú formu stimulácie. Napríklad opustite zónu pohlavia a nechajte partnera vyhrať sa s vašimi prsiami, či bradavkami. Uvoľňujte a napínajte svaly panvového dna a nechajte v nich prúdiť sexuálnu energiu. Len čo začne pocit jemne opadávať, pokračujte v dráždení. Môžete striedať niekoľko erotogénnych zón a počas hry sa stimulovať k orgazmu v rôznych polohách a rôznymi technikami. Vždy je však nutná zmena, ak už cítite, že nebudete vedieť odolať. Možno sa vám nepodarí predĺžiť orgazmus hneď o desiatky minút, ale aj minúta slasti navyše je dobrá, či nie?

Orgazmus, ktorý trvá 45 minút

Orgazmické pocity si môžete z pár sekúnd predĺžiť pokojne aj na desiatky minút. Uchenna Ossai má so ženami, ktoré aplikujú tieto techniky vynikajúce výsledky. A pozor. Hru s hranou môžete aplikovať aj na partnera. V jeho prípade to znamená práca s hrádzou, rovnako ovládaním panvy a takáto spoločná hra vás bude nielen baviť, ale zvýši porciu rozkoše, ktorú vám vaše telá dokážu pripraviť. Tak prečo ju nevyužiť?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #stimulácia #sexuálne techniky

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....