Je pripravený na ďalší veľký krok s vami? Zistite to!

Možno ide o každodenné maličkosti, ktoré vám však napovedia, ako to s vaším drahým v skutočnosti je.

18.09.2019 17:00
bozk, láska, milenci, vzťah, romantika Foto:
Je to vážne!
debata

Hoci vy plánujete žiarivú budúcnosť, je na ňu pripravený aj on? Chce sa usadiť, postaviť sa pred oltár, založiť si rodinu?

Svoj život si vychutnáva, život má rád. Iste, aj on má občas zlý deň, kedy si „zafrfle“ na šéfa, na systém či na čokoľvek, čo ho rozčúli. Ale je z neho cítiť vyrovnanosť. Vie, kde sa aktuálne v živote nachádza a tento okamih si užíva.

O minulosti hovorí bez trpkosti, bez zlosti a bez smútku. Je to minulosť, ktorú má vyriešenú. Nemá potrebu kontaktovať bývalé partnerky, nemá potrebu rýpať sa v krivdách, ktoré prežil pred rokmi. Je nastavený na prítomnosť, ktorú žije s vami.

Váš vzťah berie vážne, je preňho prioritou. Nemá potrebu z neho unikať, ani klamať či sa vyhovárať, keď treba čosi riešiť. Nie! Vie, ako funguje skutočný život a čo prináša. O starosti aj radosti sa delí s vami ako s prvou, všetci ostatnú sú v jeho živote až po vás.

Pri téme detí, hypotéky či svadby sa nezačne zajakávať… Ide o vážne veci a on vie, že sa o nich treba baviť. Dospel do veku, kedy vie, či chce rodinu. Nemusíte naňho tlačiť, vždy rozpráva priamo a vy máte pri ňom pocit, že na vašu budúcnosť sa teší rovnako ako vy.

Ťaháte za jeden povraz. Nemáte pred sebou tajnosti, ktoré by toho druhého „odrovnali“, viete navzájom o svojej finančnej situácii, poznáte jeho priateľov aj rodinu. Cítite, že ste v „jeho svete“ vítanou a že ste jeho stálou súčasťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #svadba #partner #budúcnosť

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...