Čo hovorí muž, keď hovorí: Ľúbim ťa

Keď tieto slová lásky vysloví nežné pohlavie, presne vie, čo tým chce povedať. Aj keď v konkrétnej situácii sa zmysel môže líšiť. No čo vyjadruje muž dvoma slovami, ktoré sa na vyznanie lásky vyslovujú najčastejšie, ale nie každý vlastne ich zmyslu rozumie.

14.09.2019 16:00
bozk, láska, milenci, vzťah, romantika Foto:
Mužova láska veľmi úzko súvisí s tým, že sa teší z vašej prítomnosti.
debata (2)

Som, rád, že som s tebou

Vyznanie lásky vyslovené pri príjemnej chvíli, počas spoločnej večere, keď vás drží za ruku v kine, tak presne vtedy myslí, že je rád s vami. Že ste to vy, koho drží za ruku, usmievate sa na seba a zdieľate spolu krásne chvíle. Mužova láska totiž veľmi úzko súvisí s tým, že sa teší z vašej prítomnosti.

Túžim po tebe

Muži a ich telesná túžba po partnerke patria nerozlučne k sebe. Preto ak sa k vám priblíži, cítite jeho zrýchlený dych a pošepneme vám, že vás ľúbi, je to súčasne aj povedané, že po vás veľmi túži ako po žene. Nie je na tom nič zlé. Práve naopak. Priznáva, že vo vás našiel symbiózu viacerých druhov lásky, z ktorých jedna je aj telesná.

Si tá, s ktorou si viem predstaviť život navždy

Ak muž žene povie, že ju ľúbi a vychádza to z hĺbky jeho srdca, je to vždy aj o tom, že si práve maľuje s vami spoločnú budúcnosť na ďaleké mesiace aj roky. Pre muža je vyznanie lásky súčasťou dlhodobých plánov a preto, ak vás niekde na prechádzke chytí okolo pliec a vysloví tieto dve slová, môžete si byť istá, že ste v obraze s ním dokonale zakotvená.

Ďakujem

Jednoducho niekedy muž vyzná lásku namiesto poďakovania. Ide hlavne o tie typy mužov, ktoré nie sú nejako zvyknuté ďakovať, ale vyznaním v dvoch slovách poďakujú aj povedia partnerke, ako si ju vážia.

Si úžasná

Máloktorý muž vysloví takú poklonu žene, že je pre neho dokonalá a úžasná. Avšak presne na to myslí vtedy, keď vám vyznáva lásku. Ak zabudneme na hazardérov so ženským srdcom a mužov, ktorí vyznávajú lásku len slovami a so zištných dôvodov, tak práve vyznenie ľúbim ťa znamená, že ste pre neho žena naozaj dokonalá a úžasná.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vyznanie lásky #ľúbim ťa

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...