Miesta, ktoré na mužskom tele pri predohre nikdy neobchádzajte

Aj váš partner tvrdí, že nie je na predohry? Presvedčte ho, že sa mýli. Ale nie slovami, radšej skutkami a správnymi miestami, ktoré aktivujete na jeho tele. Potom začne súhlasiť sám s mnohými ženami, ktoré tvrdia, že predohra je z milovania ten najkrajší časový úsek.

13.09.2019 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nájdite na mužskom tele tie správne miesta.
debata (4)

Bicepsy

O tom nikto veľmi nehovorí, ale sexuológ Danny Becker povedal jasne, muži majú svoju skrytú erotogénnu zónu na vnútornej strane bicepsov. Tomuto priestoru sa môžete venovať perami alebo napríklad aj nechtami, keď po zóne budete partnera škrabkať. Len sa stačí odhodlať. Muž nie je citlivý len od pása dole.

Priestor okolo očí

Aj bozkávanie po tvári môže mať viacero podôb. Napríklad ak si budete bozkávať a hladkať miesta okolo očí. Myslia sa tým lícne kosti a spánky. Presne to sú miesta, ktorým sa oplatí venovať pozornosť. Môžete ich rozmaznávať a obaja si užijete krásne láskanie plné nových pocitov.

Hlava

Masáž hlavy patrí skutočne k dokonalým prostriedkom, ak chcete partnera doslova roztopiť. Masáž hlavy vo vlasoch môžete spraviť rukami aj špeciálnou masážnou pomôckou. Ak sa budete nahí túliť k sebe a absolvujete masáž hlavy, budete tak uvoľnení, že krásne pocity aj vzrušenie budete prežívať podstatne intenzívnejšie.

Ruky a dlane

Sexuologička Susan Kaye hovorí, že pri predohre sa oplatí sústrediť aj na dlane. Nie je to len klišé na vyjadrenie náklonnosti vziať niekoho ruku do dlane. Je to aj o veľkej miere vzrušenia. Masáž dlaní medzi partnermi je hodnotená ako extrémne vzrušujúca. Striedajte sa v masírovaní dlaní a užite si predohru láskavejšie než kedykoľvek doteraz.

Stret krku s hrudníkom

Fakt, že bradavky aj krk sú známe erotogénne centrá už vie každý. Sexuologička Leah Millheiser však radí zamerať sa aj na miesta, kde krk prechádza do hrudníka. Toto miesto má mnoho nervových zakončení. Tak sa mu skúste povenovať perami, jemnou masážou, či škrabkaním. Je to miesto slasti pre obe pohlavia. A na zapojenie do predohry priam unikátne, pretože sa dá s ním pohrať aj vo chvíli, keď ste ešte oblečení.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra #láskanie #masáž #erotogénne zóny

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...