Poloha lyžičky. Praktické tipy, ako ju spraviť horúcejšou

Považuje sa za najlenivejšiu sexuálnu polohu. Lenže pomalé a príjemné milostné vegetenie sa nemusí spájať s nudou. Hoci ležíte chrbtom k sebe a túlite sa ako malé medvedíky, môže to byť nakoniec skvelý zážitok z erotiky.

07.09.2019 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Partner je za vami a vy sa ocitáte v dobrom a príjemnom objatí.
debata

Sex nenáročný na aktivitu

Pozícia lyžičky je extrémne pohodlná a sexuologička Janet Brito ju radí k polohám, ktoré si môžete dopriať, ak sa chcete láskať, ale ste unavení z celého dňa, po výkone vo fitku, po turistike a podobne. Je to pozícia, kedy sa hýbete čo najmenej, ale užívate si len príjemné pocity. No a keď sa na túto polohu pozriete z tohto uhla pohľadu, okamžite pochopíte, že nie je nudná, ale stačí málo a vie byť nesmierne horúca, vášnivá, rozkošnícka.

Majster dotykov

Pozícia lyžičky sa začína vtedy, ak sa k sebe na boku pritúlite chrbtom. Teda partner je za vami a vy sa ocitáte v dobrom a príjemnom objatí. A to nie je všetko. Milovanie v tejto pozícii zručnému partnerovi umožňuje, aby premasíroval vaše erotogénne zóny. Ak sa k tomu nemá, môžete ho viesť za ruku. Aktivitou rukami a prstami si viete obaja túto polohu dokonale ozvláštniť.

Spoznajte tajomstvo bedier

Toto tuší len málokto. Oblasť bedier a bedrových kĺbov patrí medzi veľmi spoľahlivé erotogénne zóny. Pri lyžičke je dokonca žiaduce, aby partner držal vaše bedrá pevne pri prirážaní a tak ich môže láskať, masírovať a zájsť aj nižšie, na vaše sedacie polky. Tak presne to je niečo, čo spraví z tejto polohy úplne iný, rozšírenejší zážitok.

Experimentujte s nohami

Ak nie ste práve po maratóne, tak pohyb nohami nebude problémom. Dáte ich viac od seba, alebo nimi priviniete tie partnerove? Jednu nohu ohnete v kolene? Táto poloha je dokonalá v tom, že stačí menšia zmena nohami a máte úplne iné zážitky.

Môžete skúsiť aj experiment zozadu

Ak chcete zvýšiť úroveň pôžitku, tak nemusíte ostať len pri klasickom milovaní. Môžete skúsiť aj intímnu masáž konečníka. Nie, nie je to análny sex, ale stačí trochu lubrikantu a napríklad aj jemnou masážou prstami vám môže partner milovanie razantne vylepšiť. Skúste. Nové pocity podporené dráždením nervových zakončení okolo konečníka, prinášajú skutočne horúci zážitok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #vášeň #erotika #láskanie #erotogénne zóny

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...