Tri skvelé tipy na prvé rande! Držte sa ich a budete mať úspech

Randíte a randíte, ale stále bez úspechu. Možno niekde robíte chybu...

05.09.2019 17:00
žena, muž, láska, rande Foto:
Čím ho môžete zaujať?
debata

Pozitívne vyžarovanie

Výskumy hovoria jasne – človek má len pár sekúnd, aby niekoho zaujal na prvý pohľad. Nejde pritom o to, či ste supermodelka alebo celkom obyčajná žena… Ide o vyžarovanie, ktoré vysielame do sveta – a to je buď pozitívne, negatívne alebo žiadne. Dobre naladení ľudia sú, samozrejme, o krok vpredu. Stačí totiž jediný pohľad a vy viete posúdiť, či je vám človek oproti vám sympatický alebo nie. Zachmúrená či kŕčovitá tvár veľa pozitívneho do sveta nevyšle. Ak aj máte za sebou zlý či náročný deň, na prvom rande to na sebe nedajte poznať. Nalaďte sa na niečo nové, príjemné a tak bude vyzerať aj vaša tvár pri pohľade, ktorý vám partner venuje.

Ste preňho vzácnou?

O čosi vzácne sa oplatí bojovať… Trošku hry na prvom rande nezaškodí. Čo to znamená? Nechajte si nejaké tajomstvá a nekývnite na všetko, čo vám navrhne, hoci sa vám naozaj páči. Jednoduchšie povedané – robte drahoty. Ukážte mu, aká ste skvelá, ale aj to, že vy si doprajete čas. Nie ste predsa „zúfalka“, ktorá sa celá „zosype“ ak má o ňu záujem nejaký muž. To v žiadnom prípade. Rande ukočírujte tak, aby ste ho neodradili, ale naopak, ešte viac navnadili. Chce to cvik, trocha sebazaprenia, ale potom máte vyhraté.

Tomu sa hovorí „skvelá baba“

Krásna ale nudná kvetinka? Mužov zaujme na chvíľu… Čo ale zabuduje zaručene a na dlhší čas, je humor, pohoda a aktivita. Muž chce fajn „babu“ do voza aj do koča, ktorá sa dokáže schuti zasmiať, dokonca aj na sebe. Chce mať pri žene pocit pohody, nie stresu. Ak máte v hlave nápad, čo spoločné by ste mohli podniknúť, povedzte mu to. Odpovede ako „neviem, nezaujíma ma to, to ma nebaví či je mi to jedno“ nie sú tým, čím by ste ohúrili. Ruku na srdce, vy by ste si zopakovali rande s mužom, pri ktorom ste iba horko-ťažko maskovali zívanie?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #humor #záujem #vyžarovanie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...