Pre tieto tri znamenia sa toho na jeseň veľa zmení!

Leto bolo krásne, ale už sa mnohí tešíme na jeseň. Bude to čas na zmeny a nové dobrodružstvo.

10.09.2019 09:00
zásnuby, vydatá žena Foto:
Možno príde aj...
debata

Na jesenné mesiace sa môžu tešiť predovšetkým tieto tri znamenia zverokruhu. Môžu očakávať pozitívne zmeny, nielen v oblasti lásky a vzťahov, ale zažijú tiež veľa úspechov a šťastia.

Býk

Býci budú mať túto jeseň chuť na flirtovanie. Budú mať takú dobrú náladu ako už dlho nie a bude z nich vyžarovať pozitívna energia. Nakazia ňou aj ostatných, upozorňujú na seba. V nadchádzajúcich mesiacoch spoznajú veľa nových ľudí a vytvoria nové priateľstvá. Môže sa medzi nimi nachádzať dokonca aj nový partner! Pozitívne zmeny čakajú aj zadaných býkov. Dôležitým rozhodnutím môžu byť zásnuby, spoločné bývanie či prírastok do rodiny.

Kozorožec

Aj pre kozorožca bude táto jeseň nezabudnuteľná, najmä na poli kariéry. Všetko pôjde ako po masle, k úspechu majú vyšliapanú cestičku. Všetko bude fungovať podľa jeho predstáv, všetci ocenia jeho kreatívne nápady a budú obdivovať jeho ambície. Konečne sa kozorožcovi dostane uznania, po ktorom tak túži a ktoré si skutočne zaslúži.

Váhy

Nielenže majú na jeseň narodeniny, pozitívne ich prekvapia aj hviezdy. Váhy so statusom single sa túto jeseň zaľúbia a budú v siedmom nebi. Motýle v bruchu, ružové okuliare, život je náhle taký krásny… Aj zadané váhy objavia vo svojej polovičke niečo nečakané a ich vzťah sa posilní. Snáď príde aj žiadosť o ruku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #zmena #flirt #šťastie #zverokruh #pozitívna energia

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...