Milovanie v kúpeľni. Bezpečne a s potešením!

Kúpeľňa je miesto, kde môžete mať súkromie aj vtedy, ak máte deti. Zároveň je to útočisko pre mnoho erotických polôh, ale aj sexuálnych vylepšení štandardného posteľného milovania. Počas letných dní dokonalé miesto na osvieženie a to aj intímne. Takže už sa len pomilovať bezpečne.

03.09.2019 17:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Pri milovaní v kúpeľni musíte dbať na bezpečnosť.
debata

Pozor na zranenia

Kúpeľňa je v domácnosti miestom, kde sa stávajú najčastejšie rôzne nehody. A často aj preto, že ľudia nezvládnu milostné aktivity vo vlhkom prostredí. Sexuologička Janet Brito však tvrdí, že milovania v kúpeľni sa vzdať netreba a preto prináša podrobný návod, ako ho absolvovať bezpečne a čo najrozkošnejšie.

Skúste to v sede

Na začiatok je najvhodnejšie absolvovať milostný akt v sede. Janet Brito pritom tvrdí, že nerozhoduje veľkosť kúpeľne ani to, či máte sprchový kút alebo vaňu. Základom je sadnúť si na pevnú podložku a hlavne by mal byť v pevnom posede parter. Následne si môžete spolu sedieť v náručí a už záleží len na vás, ako intenzívne sa budete hýbať smerom k rozkoši. Je to prvá pozícia, ktorú treba skúsiť pred tým, ako to rozbalíte vo vani aj s inými. Skrátka taký misionár kúpeľňovej scény.

Vždy majte istenie

Dôležité je mať ruky v pozícii, ktorá vás istí a nemyslíme tým, že sa chytíte sprchového závesu. Pri milovaní v stojí je nutné sa oprieť rukami o pevné madlo, držiak, alebo stenu, ale nie vlhkou rukou, ktorá by kĺzala. Tak môžete s partnerom prežiť nejeden milostný akt. Či už sa okolo neho oviniete jednou nohou alebo to skúsite odzadu, vždy majte na pamäti, že musíte mať ruky pevne istené a v prípade pokĺznutia si neodriete kolená. Pevné istenie vám navyše dovolí sa aj uvoľniť a oddať rozkoši.

Vyhnite sa olejom, stavte na lubrikant

Voda je problematická aj preto, že prirodzene vymýva mikroflóru vagíny a jej zvlhčenie. Preto je v kúpeľni dôležité ho niečím suplovať. Nehodí sa však ani olivový, ani kokosový olej. A nielen preto, že si nerozumejú s kondómami, ale aj preto, že nie sú adekvátnou ochranou vo vode a môžu narušiť mikroflóru pošvy, ktorá nie je chránená prirodzenou vlhkosťou. Vždy by ste preto podľa Janet Brito mali mať v kúpeľni aj neparfumovaný lubrikačný gél na vodnej báze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bezpečnosť #intimity #milovanie #sexuálne polohy #kúpeľna #lubrikačný gél

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....