Ponožky pri sexe? Vieme, prečo to nie je vôbec zlý nápad

Nechať si ponožky pri sexe sa zdá byť ešte väčšie faux pas ako nechať si ponožky v sandáloch. Lenže niekedy nie je od veci kašľať na estetiku a zamerať sa na úžitok, ktorý môžu ponožky na nohách skutočne vylepšiť.

31.08.2019 17:00
Ponožky dopomôžu ženám k orgazmu Foto:
Ak sa partneri pri zmenách polohy navzájom dotýkajú studenými nohami, vzrušenie razom môže opadnúť.
debata

Zlepšujú pocit pohody

Možno poznáte, že nohy v teple sú základom životnej pohody. A hoci v horúcich letných dňoch máme na sebe radi oblečenia čo najmenej, len čo nás oblizne príchod jesene, už máme tendenciu sa zabaliť. Nohy pritom ostávajú často studené ako prvé a nie je to príjemný pocit. S nohami ako cencúle sa potom logicky omnoho horšie uvoľníte a dosiahnete vyvrcholenie.

Ponožky nezlepšujú sex, ale pocit z neho

Urológ Joshua Gonzalez nevidí spojitosť medzi nosením ponožiek a vplyvom na rekciu alebo vzrušením v oblasti vagíny. Na druhej strane priznáva, že ak nedochádza k prekrveniu končatín, môže to mať neblahý vplyv aj na erekciu. A nehovoriac o tom, že ak sa partneri pri zmenách polohy navzájom dotýkajú studenými nohami, vzrušenie razom môže opadnúť ako u muža, tak aj u ženy.

Riešením sú zábavné ponožky

Áno, nie je to príliš sexy nechať si na sebe ponožky, ktoré ste mali počas celého dňa. Preto je vhodná mať príjemné bavlnené ponožky napríklad výsostne na sexuálne hry. Tie nielenže nohy zahrejú, príjemne uvoľnia, ale zároveň vás nebude partner ani oškierať pätami, ak patrí k tým, čo majú to prekliatie zhrubnutej kože.

Skúste sexy pančuchy

Muži by v nich vyzerali smiešne, ale ženy si môžu namiesto ponožiek pomôcť napríklad sexy bielizňou v podobe samodržiacich, či erotických pančúch. Nielenže si tak môžete užiť nohy v teple, ale zároveň partnera môžete esteticky a eroticky stimulovať. Aj pre jeho pokožku je to často príjemnejšie, ako keď mu po zadku prejdete nohami ako žaba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #studené nohy #pocit pohody #zábavné ponožky #erotické pančuchy

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....