Orgazmus ako zo siene slávy. Možno potrebujete túto zmenu

Sexuálne vyvrcholenie je ten najkrajší moment milostného zážitku. Niekedy je však ľahké ako vánok, ale v snoch každej ženy je ako markantné tornádo, ktoré ich doslova zmetie z postele.

30.08.2019 17:00
Orgazmus lepší o 400% - ako na to? Foto:
Orgazmus lepší o 400% - ako na to?
debata

Pritom nie je zložité pritiahnuť si sny do skutočnosti. Dokonca nie je potrebné meniť ani partnera. Chce to len trochu odvahy.

Nesnažte sa, ale pripravte sa

Ľahko to znie, ale v praxi to tak jednoduché nie je. Je vhodné pripraviť sa na to, že budete mať vyvrcholenie snov, ale ťažšie je naň počas celého aktu nemyslieť. Je to tak trochu ako mágia. Už starí čarodejníci hovorili, že najúčinnejšie kúzlo je také, ktoré pripravíte a potom naň zabudnete. Skúste takto čarovať aj vy. Pripravte sa a potom si užívajte už len priebeh, nech vás ani nenapadne striehnuť na to, či to už na vás ide.

Skúste BDSM

Prečo trochu drsnejších hier naberá medzi ženami na popularite aj v rámci ružovej knižnice? Odpoveď je jasná. Nebyť len ako z cukrovej vaty, ale občas pritvrdiť, pritlačiť a hladkanie vymeniť aj za niečo drsnejšie. Jemná bolesť a orgazmus sú totiž v mozgu centrami veľmi blízko a jedno centrom stimuluje druhé. Preto sa tak dopĺňajú. Je mnoho svedectiev žien, ktoré dokonca orgazmus nemali a zmena sexuálneho prístupu k ich telu im ulahodila. Skúsiť to môže každá.

Skúste doplnkové vibrácie

Nie je to vždy len o výkone vášho partnera. Aj ten najlepší milenec si môže pomôcť napríklad vibračnými krúžkami na penis. Skúsiť môžete mnoho erotických hračiek pre dvoch a vylepšiť si potešenie. Nezabudnite, že tieto erotické doplnky nie sú vyrábané len na to, aby stáli na poličke, ale aby ženám priniesli potešenie. A sú overené na mnohých ženských orgazmoch, tak prečo vravieť nie?

Predĺžte si chvíle potešenia

Perfektnou metódou je aj kumulácia slasti. To znamená, že nejdete priamočiaro na vrchol, ale akoby kľukatou horskou cestičkou. Takže ak už budete na ceste, skúste si ju predĺžiť. Nepokračujte v stimulácii a užívajte si ten pocit, ktorý je na pomedzí orgazmu a jemného poklesu vzrušenia. Práve to sú chvíle, keď vaše telo bude doslova brnieť. A čím viac takýchto chvíľ zažijete, tým bude potom vyvrcholenie intenzívnejšie. Niekedy sa oplatí pri milovaní viac veci prežívať ako sa ponáhľať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #erotické pomôcky #vyvrcholenie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...