5 znakov, že s vami chce byť viac ako kamarát

Niekedy je ťažké čítať v mužskej duši. Niekedy je ťažké rozlíšiť muža, ktorý chce byť len kamarát a ktorý niečím viac.

27.08.2019 11:00
láska, vzťah, priateľstvo, voľný čas Foto:
Ak kamarát vytvára situácie, aby ste boli spolu častejšie, chce vás poznať aj inak ako kamošku.
debata

Ak však budete trochu prezieravá, empatická a zameriate sa na tie správne signály, rýchlo zistíte, kto sa usiluje nielen o vašu náklonnosť, ale aj srdce.

Viac úsmevu, viac otvorenosti

Nancy Carbone sa zaoberá vzťahmi dosť dlho na to, aby mnohé páry dala dokopy. A tak vie poradiť aj ženám, ktoré si nie sú isté, či je kamarát aj potenciálny frajer, ale boja sa prekročiť hranicu, aby neostali v blamáži. Hlavnou vecou je, že ten, kto chce byť viac ako kamarát sa omnoho viac usmieva, robí otvorené gestá smerom k vám a pozor, rozpráva aj o niečo jemnejším hlasom, ako pri rozhovore s kamarátom.

Snaží sa vytvárať čas na stretnutia

Kamarátstvo medzi mužom a ženou je vždy iné ako medzi dvoma mužmi. Muži si prirodzene vytvárajú situácie byť spolu. Ale kamarátstvo so ženou je obvykle nechané na náhodné stretnutia a pracovné, či koníčkové záležitosti. Ak kamarát vytvára situácie, aby ste boli spolu častejšie, je to jednoduché. Chce vás poznať aj inak ako kamošku.

Je nervózny

Občas sa mu prihodia tie milé nemotornosti, hlúposti, trápnosti, ktoré jeho zahanbia a vám prídu také humorno – milé. Nuž áno, zabudnuté kľúče od auta, rozliaty nápoj, prevrhnutá stolička. Muž pred kamarátkou nie je v strese. Pred potenciálnou partnerkou tréma hrá svoje.

Chce urobiť dojem

Nie taký lacný ako nejaký frajer, ktorý napína svaly. Ale ako kamarát chce ukázať jemne na svoje pozitívne vlastnosti, ktoré by sa skvele hodili do partnerstva. Tiež máte niekedy pocit, že niektorí kamaráti by boli aj skvelí partneri? Tak práve to sú tí, ktorí vám skutočne dvoria.

Je tam chémia

Podľa slov Nancy Carbone sa tento bod nedá opísať, iba cítiť. Je tam súzvuk duší, je tam akási rezonancia, pozitívne ladenie. Vnímate jednoducho niečo viac. Akoby nadpozemské. Akoby sa medzi vami vytvorili dva magnety a všetko vám vibruje. Muž, ktorý sa o to snaží tak dbá na to aby bol upravený, voňavý, skrátka ako zo škatuľky, aby tej chémii napomohol aj štýlom a hygienou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #priateľstvo #komunikácia #nervozita #partnerský vzťah #empatia #otvorenosť

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...