Ako znížiť stres a užiť si pekný vzťah aj sex!

Súčasná doba je omnoho viac stresujúca, ako plná lásky, nehy, pekných intímnych zážitkov. Sexuálna terapeutka Myisha Battle je však presvedčená, že je možné žiť aj inak. Znížiť si stres v každodennom živote a s tým sa vystupňuje aj túžba na milovanie. Stačí robiť tri základné veci.

24.08.2019 17:10
vzťah, sex, problém Foto:
Vyžeňte stres zo svojej spálne.
debata

Naučte sa hodiť veci za hlavu

Je jedno, či vám horia termíny, v práci je tlak, čaká vás porada. Myisha Battle tvrdí, že tým, že večer o deviatej budete myslieť na svojho šéfa (a nebude to pre jeho sexy postavu), v práci nič nevyriešite. Akurát si pokazíte príjemný večer v posteli s partnerom. Nechajte veci jednoducho za vami. Ak s nimi nič neurobíte, počkajú do rána. Vyžeňte z hlavy prácu, na nej svet nestojí. Chyťte sa s partnerom za ruky, porozprávajte sa, dajte si masáž a keď zabudnete na stres, aj chuť na milovanie príde sama od seba.

Tešte sa z vecí, ktoré máte

Na toto často zabúdame. Pritom Myisha Battle nabáda mužov aj ženy, aby sa prestali hnať za vzdušnými zámkami. Za lepšou prácou, autom, bývaním, partnerom. Niekedy je vhodné objať sa s milovanou polovičkou a poďakovať si navzájom, že sa máte. Ste si oporou. Veď mnoho ľudí nemá také šťastie ako vy. Dajte do vášho vzťahu vďačnosť namiesto stálej súťaže a uvidíte, ako to prospeje vašej duši, vzťahu aj milovaniu.

Milujte sa podľa kalendára

Je vhodné mať na lásku vyčlenené dni? Mala by byť spontánna, ale Myisha Battle radí príliš zaneprázdneným párom, aby si svoj milostný život naplánovali. Týka sa to hlavne manažérov, ktorí sú zvyknutí mať v diári celý deň rozdelený do hodinových intervalov. Preto je dôležité nájsť si jednoducho čas. Mať stanovený termín, kedy ste jeden pre druhého. A je jedno, či bude búrka, slnečno, alebo bude potrebné niečo dorobiť. Ak svoje partnerstvo dáte na posledné miesto, tak to aj dopadne. Musí byť minimálne tak dôležité, ako iné položky z diára. A často zistíte, ak aplikujete prvé dva princípy, že je omnoho dôležitejšie ako väčšina iných úloh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #libido #milovanie #stres #túžba #vďačnosť #relax #plánovaný sex

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...