Novinka na svadobnom trhu: Medové týždne s priateľmi!

Po svadbe sa najväčšmi tešíme na to, že si konečne oddýchneme a strávime čas len vo dvojici, so svojou veľkou láskou. Alebo nie? Je aj niečo lepšie?

28.08.2019 11:00
dovolenka, prázdniny, relax, priatelia Foto:
Buddymoon je svadobná cesta, ktorú trávi pár s vybranými priateľmi.
debata

Medové týždne vs. každodenný život

Ešte prednedávnom sme krútili hlavou nad pomerne čudným novým trendom – párik cestuje na svadobnú cestu oddelene a každý si svoju „dovolenku“ užije podľa svojich predstáv. Tu sa však začala vytvárať otázka, ak je pre teba už teraz problém dohodnúť sa na spoločne strávenom čase – ako zvládneš starosti, ktoré prináša každodenný život? Aj preto je asi tzv. buddymoon, čiže cesta s priateľmi lepším nápadom ako tzv. sólo cesta.

Možné riešenie

Buddymoon je svadobná cesta, ktorú trávi pár s vybranými priateľmi. To dáva zmysel. Napríklad, ak oslavujete v zahraničí, môžete ostať pár dní navyše – nielen vy. Každý, kto sa vydával a ženil, dobre pozná tú situáciu, ako to celé rýchlo ubehlo a on ani nemal čas stráviť viac času s každým jedným hosťom. Toto by bolo riešenie.

Napríklad do Mexika…

Medzičasom vznikli hotelové strediská, ktoré ponúkajú balíčky s buddymoonom. Napríklad v Mexiku, dôraz sa kladie na kvalitne strávený čas s priateľmi, digitálny detox je v cene! Takže ak máte spoločný okruh priateľov a chcete viac akcie a dobrodružstva, má zmysel vziať svojich najlepších kamarátov! A v prípade, že to nechcete, nemusíte sa do toho nútiť len preto, že je to v móde!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #svadba #priatelia #medové týždne #buddymoon

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...