Žena v znamení panny: Hľadá zmysel života, lieči sa bylinkami

Znamenie panny vystrieda ohnivého leva, ktorému je v živote stále "horúco". V tomto prípade sa chladnejšie počasie odzrkadlí aj na povahe ľudí, ktorí sa narodia v druhej polovici augusta, resp. v prvej polovici septembra. Sú chladní.

26.08.2019 12:00
panna, znamenie panny Foto:
Žena v znamení panny.
debata

Sex až po svadbe

Znamenie panny nedostalo toto označenie náhodou, naozaj sa o týchto ženách traduje, že si „držia odstup“, niekedy to dokonca až preháňajú („sex až po svadbe!“). Málo tzv. zlatokopiek sa rodí v tomto znamení, charakteristika znamenia sa nezhoduje s ich povahovými črtami. Panna totiž nikdy nejde „cez mŕtvoly“, nezáleží jej na majetku, nevrhá sa bezhlavo do vzťahov, nie je vypočítavá, netúži po úspešnom mužovi s drahým domom a autom, nemiluje sex…

Zodpovedná, milujúca matka

Muži, ktorí majú s touto ženou do činenia, si môžu odfúknuť aspoň v tom prípade, že ich polovička bude skutočne zodpovednou a milujúcou matkou, na to sa teda skutočne môžu spoľahnúť. Je podobná račici, líši sa od nej však tým, že potrebuje mať stále upratané, je precízna, až detailistka, nič nenecháva na náhodu. A v takej domácnosti sa deti cítia horšie ako u račici, ktorá preferuje pohodu a upečený koláč pred kŕčovitým poriadkom.

Váhavá ako váha

Kým sa rozhodne pre muža „na celý život“, poriadne si ho odklepne. Panna patrí k ženám, ktoré nestratia hlavu len tak, nenútia muža do ženby, ani si pred ním nekľaknú na kolená, aby si ich vzal. Nevydierajú ich citovo tým, „čo povedia ľudia“, ani tým, že už všetky kamarátky sú vydaté. Je to skôr naopak, muža nechávajú poriadne dlho čakať so svojou váhavou odpoveďou. Tu váhajú ako ich nasledovníčky váhy.

Chce dom so záhradou

Panna patrí k zemským znameniam, ktoré sa rady „rýpu“ v zemi. Znamená to, že krajší život prežijú v dome so záhradkou (alebo aspoň veľkou terasou), ako v byte medzi štyrmi stenami. Ak sú naň predsa len odkázané, zabezpečia si čo najviac kvetov a byliniek. Je to citlivá žena, ktorá verí verzii, že každá choroba nás má na niečo upozorniť a naučiť nás, hľadá zmysel života a lieči sa výhradne bylinkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #záhrada #matka #bylinky #znamenie panna

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...