Prečo je spln najlepší čas na milovanie?

Milovanie je skvelé počas dní aj nocí, ale v období splnu má podľa astrológie zvláštnu moc. Stačí vyskúšať. Spln totiž sľubuje plné potešenie a pekný orgazmus. Do konca roka pritom ešte pár splnov stihnete premilovať!

21.08.2019 17:00
Spln Mesiaca / Mesiac / Foto: , ,
Premeňte bezsennú noc na noc plnú vášne.
debata (1)

Zlé sny a dobrý sex

Nie je žiadne tajomstvo, že v období splnu sa mnoho ľudí namiesto spánku len prehadzuje z boka na bok. Nie každý vplyv mesiaca pociťuje, ale Mesiac má silu hýbať morom a oceánmi a tak nie je nič nezvyčajné, ak rozhodí aj nás samých. Spln však rozhodne nemá len negatíva. Napríklad výskum z Bazilejskej univerzity tvrdí, že počas splnu zaspávame o 5 minút neskôr a budíme sa o 20 minút skôr. To vytvára čas aj pre niečo príjemnejšie, ako prevaľovanie sa na plachte.

Všetkého je viac

Na základe lunárneho kalendára si mnohí ľudia volia operácie, pestujú rastliny a prispôsobujú fázam mesiaca aj životné rozhodnutia. Astrológia venujúca sa vplyvu mesiaca na človeka tvrdí, že počas splnu je všetko intenzívnejšie. Napríklad viac krvácajú rany, z tučného jedla omnoho ľahšie priberiete, avšak aj všetky pocity a snaženia sú intenzívnejšie. A preto je to priam výzva na milovanie. Pretože telo počas splnu bude viac prekrvené, viac horúce a to znamená aj intenzívnejšie pocity a vyvrcholenia. Ideálny spôsob ako bezsennú noc premeniť na noc plnú vášne.

Živočíšna moc splnu

Niektoré štatistiky ukazujú, že najviac znásilnení sa odohrá práve počas splnu. Táto fáza mesiaca tak môže v niektorých prebúdzať živočíšne sklony. Preto takéto pôsobenie môžete využiť spoločne s partnerom. Veď prečo si vo dvojici nedopriať trošku divokejšie zážitky? Navyše môžete spln využiť napríklad aj na stanovačke v prírode. Pretože mesiac spraví aj z tmavej noci noc príjemne osvetlenú na všetko podstatné.

Kedy využiť spln

V tomto roku nás čaká ešte niekoľko príležitosti užiť si lunárny orgazmus. Splny do konca roka môžete očakávať v týchto dňoch:
14. septembra
13. októbra
12. novembra
11. decembra
Ak využijete tieto noci na milovanie, rozhodne to do konca roka ešte výrazne obohatí váš sexuálny život.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #astrológia #spln

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....