Letné jedlá, ktoré chutia a zvyšujú chuť na sex

Nepriberiete z nich, hoci si pochutíte, no prebytočné kalórie vypotíte pri sexe. Doprajte si počas leta jedlá, ktoré zvýšia váš sexuálny apetít, vďaka ktorému budete mať síce kratšie noci, ale budú poriadne horúce.

15.08.2019 11:00
Hrozno urobí s vašim telom zázraky Foto:
Hrozno sa dá jesť tak zvodne, ako žiadne iné ovocie.
debata

Mušle

Morské plody sú chýrne afrodiziakum a absolútnym vrcholom sú čerstvé ustrice, ktoré si s partnerom doprajete niekde pri mori. Už len to, že ste sami, na terase, pri západe slnka a v pozadí šumí more je sexy. Veď na dovolenke nemusíte každú noc prespať. Jednu, prípadne viacero môžete aj premilovať. Aj vďaka ustriciam.

Vanilka

Poctivá vanilka dá sexu grády. Musí byť však originál, žiadna identická aróma. Vychutnajte si vanilkový puding alebo vanilkové nápoje a následne nechajte pôsobiť silu tejto lahôdky. Uvidíte, ako to pôjde s vami rýchlo do postele.

Avokádo

Môžete si ho dať ráno, na obed alebo aj večer. Skrátka podľa toho, kedy máte chuť oddať sa milovaniu. Samotný tvar spolu pripomína ženskú vagínu a veľmi intenzívne vie evokovať intímne chute.

Hrozno

Jeho sexuálny stimul bol známy od starovekého Ríma, kde bolo prakticky nutnou súčasťou slávností aj kráľovských orgií. Hrozno má však ešte jednu unikátnu vlastnosť, ktorú môžete veľmi dobre využiť. Dá sa jesť tak zvodne, ako žiadne iné ovocie. A pomalé vkladanie guľôčok medzi pery, hra zubami a jazykom rozpália partnera aj na druhom konci stola.

Fondue

Ak chcete dezert, tak fondue je ten najzmyselnejší. Do čokolády si môžete namáčať kúsky jahôd alebo banánov, pritom čokoláda, jahody aj banány majú spoločné práve stimuláciu libida. Ale to stále nie je všetko. Fondue je vychýrený zmyselný dezert, ktorý sa dá jesť nenápadne, ale rovnako veľmi eroticky. Ak si chcete pochutiť s partnerom a zvádzať sa navzájom, využite fondue. Táto kombinácia dokonale funguje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #libido #milovanie #túžba #hrozno #vanilka #afrodiziakum #avokádo #morské plody #fondue #ustrice

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...