Chcete častejšie milovanie. Stačí spraviť jedinú vec!

Chýba vám intenzívnejší milostný život? Niekedy netreba riešiť všemožné rady, návody, ani triky a polohy, či tantrické kurzy. Stačí jediná vec, ktorá všetko vo vašom milostnom živote zmení k lepšiemu.

14.08.2019 15:00
sex, intimity, milovanie Foto:
Nebojte sa priznať, čo vás vzrušuje, po čom túžite.
debata (3)

Skúste to priamo

Skutočne nechoďte okolo horúcej kaše. Julia Nowland pôsobí v oblasti vzťahov desiatky rokov a tvrdí, že vzťahy aj sex by malo množstvo dvojíc omnoho lepších, ak by k sebe boli jednoducho úprimné. Pretože to je kľúč k tomu, aby ste mali sexu viac a dokonca kvalitnejšieho. Pretože úprimnosť stojí za množstvom ďalších pozitívnych vecí, ktoré odomkne.

Sexuálne želania a túžby

Bez skutočnej úprimnosti si ich nemôžete splniť. Pretože bez toho, aby ste si povedali s partnerom z očí do očí, po čom vám srdce piští, budete žiť neustále štandardný milostný život. To znamená dve – tri polohy dookola. Lenže práve úprimnosť, strata masky a vyjavenie túžob, vás oboch môže doviesť do zákutí, ktoré sú možno menej masové, ale pre vás dvoch o to zaujímavejšie. Nebojte sa priznať, čo vás vzrušuje, pretože tým prekonáte tabu a začnete si užívať to, po čom túžite.

Viac sexu, pretože je lepší

Ak si úprimne pred sebou priznáte, o čo máte záujem, môžete na tom spoločne pracovať. Julia Nowland otvorene priznáva, že ak dvojice priznali ich sexuálne chute a naplnili ich, aj sex mali častejšie. Pretože takéto sexuálne aktivity ich omnoho viac bavili, inšpirovali a nachádzali v nich zaľúbenie. Tešili sa tak omnoho viac ako na klasiku, ktorá síce nie je zlá, ale niečo viac vie byť aj príjemnejšie.

Omnoho viac porozumenia

Možno ste si to všimli aj vo svojom živote. Ak vás niečo trápi vo vzťahu k partnerovi, aj libido a túžba klesajú poriadne rýchlo. A úprimnosť je o tom, že sa nebudete pretvarovať, komplikovať vaše vzťahy tým, že sa hráte hry. Úprimnosť je o tom, že nemáte tajomstvá, ktoré by vás hrýzli a tak milovanie bude podstatne intenzívnejšie. Len to možno nebude hneď, pretože úprimnosť sa chvíľu buduje, ale výsledok za to stojí.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #milostný život #túžby #porozumenie #úprimnosť

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...