Tu sú dôvody, prečo je skvelé mať vo svojom okolí niekoho v znamení Raka

Značná miera empatie aj jasná vízia budúcnosti - čím ešte nás dokáže "rak" ohúriť?

13.08.2019 17:00
žena, úspech, šťastie, kamarátka, veselá,... Foto:
Ak máte vo svojom okolí niekoho v znamení Raka, máte šťastie.
debata (2)

Rak je starostlivý

Máloktoré znamenie je tak rodinne založené ako rak. Obetavo a s láskou sa stará o svojich najbližších a nedopustí, aby niekto z nich trpel. Práve ohromná schopnosť empatie je jednou z top charakteristík tohto znamenia. Rak v rodine je presne ten, kto je vždy naporúdzi a vďaka komu máte pocit, že všetko bude napokon dobré.

Priateľmi na život a na smrť

Ak ste si počas školských čias našli v triede kamarátku narodenú v znamení Raka, zrejme je vo vašom živote dodnes. A je to super. Rak je veľmi spoľahlivý, dokáže byť pre priateľov prístavom počas búrlivého obdobia. I keď sa vaše cesty prerušia na niekoľko mesiacov, môžete si byť istá, že kamarátka narodená v znamení Raka na vás len tak nezabudne.

Rak má vždy nejaký plán

Ak je nablízku rak, vaše spoločné plány či vízie sa s najväčšou pravdepodobnosťou naplnia. Rak má v sebe silu motivátora, ktorý vás dokáže správne „nakopnúť“ aj v okamihoch, kedy ste so silami v koncoch a uvažujete, že vaše plány vzdáte.

Miluje s vášňou

Vzťah s rakom? Potom vás čaká naozaj intenzívne obdobie plné lásky a pozornosti. Nielen v čase maximálnej zamilovanosti, ale neustále. Rak venuje partnerovi či partnerke ohromnú pozornosť, plní, čo jej na očiach vidí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kamarátstvo #spoľahlivosť #empatia #znamenie rak

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...