Letná romantika. Teplo nemusí rozpustiť vašu vášeň

Teplota vonku stúpa, ale horúčosť našich tiel môže práve vďaka tomu klesnúť. Malátnosť, spotená pokožka, prehriaty vzduch, to práve nie je najvzrušujúcejší koktail vášne.

10.08.2019 17:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Ostaňte v studenej sprche niekoľko minút, kým sa telo nezbaví prebytočného tepla.
debata

Ale Lisa L. Payne je koučka, ktorá radí dvojiciam, ako ani v lete nerezignovať na posteľné aktivity. Najmä, keď vďaka vitamínu D a slnku prirodzene vzrastá naša túžba.

Nenechajte sa odradiť

Teplo vie byť skutočne zničujúce, ale na druhej strane slnko, odhalenejšie telá a uvoľnená atmosféra, prajú vyššej miere libida. Potom stačí už len vyriešiť otázku, ako prekonať teplo a užiť si spoločné chvíle plné vášne. Lisa L. Payne preto radí vychutnávať si prítomnosť partnera a to ostatné príde samo. Lenže v lete sa k tomu vychutnávaniu hodí pridať pár zlepšení, aby ste sa spolu skutočne milovali a nepripomínalo to topenie sa v perinách.

Ochlaďte sa

Studená sprcha je liek na horúčavu aj bez klimatizácie. Ale pozor. Neskúšajte to iba ľahkým oprskaním. Ostaňte v studenej sprche možno minútu až dve, kým sa telo skutočne nezbaví prebytočného tepla. Takto sa viete výborne schladiť a čo je dôležité, aj pri nahom objatí nebudete tak horúci, aby ste sa jeden na druhého lepili.

Využite chladnejšie večery a rána

Tiež sa vám v lete horšie spí, skorej vstávate a večer nezaspíte ľahko? A práve to je čas, kedy má isť bokom pohľad na hodinky. Lisa L. Payne tvrdí, že ak vás počas leta zobudia ráno vtáky štebotom, či slnko svojou intenzitou, nemajte zlú náladu. Čas do budíka využite na milovanie s partnerom. Je chladnejšie a dokonca po milovaní aj do práce pôjdete príjemnejšie naladení.

Buďte leniví

Lisa L. Payne je veľkou fanynkou pasívneho oddychu, teda ničnerobenia. Ak človek leží, ani sa príliš nepotí. Ak sa nebudete príliš namáhať, tak aj milovanie vám zrazu príde ako dobrý nápad. Nemusíte stále niečo robiť. Môžete si napríklad aj s parterom ľahnúť nahí na posteľ. Rozprávať sa, škrabkať, masírovať, hladiť a verte či nie, chuť na milovanie príde sama.

Využite možnosti

Poznáte pieseň Milovanie v daždi? Nemusíte to brať doslovne a moknúť na ulici. Ale dážď, či letná búrka ovlažia vzduch a sú romantické na milovanie aj v pohodlí postele. Je škoda prepásť letný dážď pozeraním televízie, keď sa môžete oddať slasti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #intimity #horúčava #libido #milovanie #vášeň #ochladiť sa

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...