Zamilovať sa? Pre týchto 5 znamení je to ťažký oriešok

Oddať sa láske, otvoriť srdce či vyjsť zo svojej ulity - pre niektoré znamenia zverokruhu ide o ťažké a pomalé kroky.

07.08.2019 17:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Strelec

U opačného pohlavia máte skutočný úspech, ostatné znamenia k sebe priťahujete vďaka svojej dynamickej povahe a spontánnosti. Ale vy uveriť v pravú lásku dokážete len s ťažkosťami. Ak však šarmu partnera podľahnete a jeho citom uveríte, potom ste aj vy pripravená obetovať trvalému a láskyplnému vzťahu úplne všetko.

Panna

Kvôli vaším vysokým nárokom nesadnete len tak niekomu na lep, srdce nedávate „zadarmo“ a na počkanie. I keď stretnete niekoho výnimočného, nepoddáte sa citom úplne a musíte ich mať neustále pod kontrolou. Keď sa konečne zaľúbite, musí byť všetko perfektné, o čo sa snažíte zo všetkých síl.

Ryby

Keďže ste veľmi citlivá duša, je pre ostatných ťažké naladiť sa na rovnakú strunu. Vy stále hľadáte niekoho, s kým by ste prežili lásku ako z rozprávky, nič menej vás nezaujíma. Ak konečne nájdete niekoho, podľa vás ideálneho princa z rozprávky, ponúknete mu srdce na dlani.

Rak

Pre všetkých partnerov ste „ťažkým orieškom“, pretože vás nedokážu „prečítať“. Nevychádzate zo svojej ulity, city ukrývate v sebe. Zmena musí prísť s výnimočným človekom, ktorý vám dopraje čas, aby ste odhodili svoju ochrannú ulitu. Ak sa to stane, potom už emócie nedokážete skrývať – partnerovi dovolíte, aby sa vo vás naučil čítať, láska dostane konečne zelenú.

Blíženci

Pevný vzťah nie je to, o čom snívate. Nemáte problém randiť, máte problém „viazať sa“. Až skutočná láska ako hrom dokáže vaše zaužívané princípy zbúrať. Potom ste ochotná plánovať, hovoriť o budúcnosti a o živote vo dvojici.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #srdce #rozprávka #city #zamilovať sa

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...