Super tipy na bláznivo krásne milovanie. Vyskúšajte všetky!

Milovanie je krásne, ale nič nie je tak krásne, aby sa nedalo spraviť ešte krajším. A keďže zmena je lepšia ako rutina, niektoré malé zmeny môžete začleniť aj do bežných milostných praktík. Vedia vyčariť nezabudnuteľný večer.

03.08.2019 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak jeden zmysel obmedzíte, tie ostatné sa posunú na úplne inú úroveň.
debata

Spomaľte

Doba je rýchla, život je rýchly, aj v intímnej oblasti začínajú víťaziť rýchlovky nad pomalým intímnym prežívaním milovania. Preto sexuológ Josey Vogels radí spomaliť. A to nielen čo sa týka samotnej dĺžky milovania, ale aj pohybov. Skúste každý pohyb vedome prežiť. Vychutnať si ho. Uvidíte, že práve pomalý pohyb je úplne iný a prináša úplne iné pocity. A hoci aj Josey Vogels vie, že to nebude štýl na každý deň, ako osvieženie to odporúča.

Svetlo a tma

Skúste tieto dve variácie milovania. Najviac dvojíc sa miluje v šere, ale skúste to v úplnej tme, prípade so zaviazanými očami. Ak jeden zmysel obmedzíte, tie ostatné sa posunú na úplne inú úroveň. Takže všetko budete cítiť aj vnímať inak. Za pokus to stojí. Rovnako ako milovanie na svetle, kde si užijete potešenie z nahých tiel.

Skúste osobnú stimuláciu

Sexuologička Rebecca Rosenblat hovorí, že veľa párov má problémy stimulovať sa pred partnerom. Pritom je to škoda. Môžete sa dráždiť rukami navzájom, alebo každý sám, použiť nohy, dotýkať sa inak ako bežne. Je to veľmi príjemné, ak si s partnerom užijete intímne chvíľky a odhalíte niečo z tajomstiev vlastnej sexuality. Čím viac hanby a predsudkov zo seba navzájom zmyjete, tým bude aj milovanie kvalitnejšie.

Intímna masáž

Toto nezanedbajte. Sexuologička Patti Britton tvrdí, že v poslednom období sa spomedzi ľudí akoby vytratila sexuálna náklonnosť v podobe túlenia, dotykov a masáží. Všetko sa sústreďuje len na pohlavné orgány, čoho výsledkom je menej uspokojivý sex. Spravte si čas, dodajte priestoru vôňu, sviečky a dostatok masážneho gélu. Vzájomné dotyky, telo na telo, pokožka na pokožku a túlenie. Zažijete krajšie pocity, ako keď pôjde len o vniknutie. Skúste to aspoň cez víkendy a zistíte, ako vám je v intímnom živote zrazu lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #osvetlenie #stimulácia #intímna masáž #zmysly

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...