Ako spoznáte, že máte pri sebe naozaj dobrú kamarátku?

Podrží vás, keď príde ťažšie obdobie a ak sa jej čosi nepáči, povie vám to do očí. A okrem toho...

31.07.2019 17:00
leto, dovolenka, cestovanie, turistky, turista,... Foto:
Máte po svojom boku spriaznenú dušu?
debata

Berie vás takú, aká ste
Dobrá kamarátka vás berie takú, aká ste. Dokonca, čo je ešte lepšie, dá vám pocítiť, že práve takúto vás považuje za super. Nepotrebuje vás neustále upozorňovať na vaše nedostatky a vy sa s ňou cítite príjemne.

Máte podobný zmysel pre humor
Je skvelé, ak máte spoločné záľuby. Ešte lepšie je, ak sa pri nich dokážete aj smiať a žartovať. Stačí jedna poznámka a je vám jasné, čo tým myslela. Vaše doberanie sa je ako veselý ping-pong, pri ktorom sa vám občas dokonca tlačia slzy smiechu do očí.

Navzájom sa počúvate
Skutočné kamarátky počúvajú, čo im hovoríte. Nejde len o zdvorilostné frázy či rady, aktívne sa zaujímajú o vaše radosti, starosti, výhry aj prehry. A často dokážu z jedinej vety vycítiť, že sa čosi prihodilo.

Nič sa nedeje za vaším chrbtom
Ak sa jej niečo nepáči, povie vám to do očí, ale nič nerobí za vaším chrbtom. Môžete si byť istá, že vás pred nikým neohovára ani nezhadzuje.

Ste spriaznené duše
Spájajú vás nielen spoločné zážitky, ale aj spoločné plány. Viete, že ju chcete mať vo svojom živote navždy a ten istý pocit dáva ona vám. Rozumiete si, nemáte potrebu sa podpichovať ani hádať, spoločný čas si vychutnávate.

Je ochotná pomôcť, kedykoľvek
V živote sa občas pritrafia veci, ktoré sú zaťažkávajúcou skúškou priateľstva. Práve v momentoch, kedy ste na tom horšie, sa charakter dobrej kamarátky preverí – naozaj vás podrží, podporí a vďaka nej nadobudnete pocit, že veci sa dokážu zmeniť k lepšiemu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #podpora #kamarátky #spoločný čas

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...