Ste pripravená na nový vzťah? Položte si dôležité otázky

Nie je nič horšie, ako keď po rozchode vhupnete do vzťahu ešte nepripravená na novú etapu života. Často to končí neistotou, nevyrovnanosťou a rozchodom.

29.07.2019 14:30
láska, vzťah, manželstvo Foto:
Na lásku nie je nikdy neskoro.
debata

James Allen Hanrahan je expert na vzťahy, ktorý dáva lakmusový papierik, či sú srdce, duša aj telo už pripravené začať odznova.

Niet sa kam ponáhľať

Rozpadnutý vzťah, nevera, odchod od partnera, to že nám vzťah nevyšiel neznamená, že už nevyjde žiadny. No netreba sa za každú cenu ponáhľať k novému chlapovi, akoby vám mal ujsť vlak. Na lásku nie je nikdy neskoro, ale niekedy sa oplatí dlhšie počkať, ako sa unáhliť.

Máte pripravenú chémiu?

Pri láske sa vždy hovorí, že musí preskočiť iskra a zafungovať chémia. James Allen Hanrahan upozorňuje, že práve tu je potrebné si úprimne povedať, či je chémia už pripravená na „pokusy“, alebo je stále človek zameraný na minulého partnera. Pretože vtedy je problém. Iskra neprebehne, spojenie nezafunguje a pritom možno o dva mesiace, by ste v človeku, ktorý sedí oproti vám na prvom rande, videli lásku života. Ak nemáte chémiu ešte v poriadku, tak v ňom budete vidieť len človeka, ktorý sa bývalému nevyrovná.

Začali ste chápať, čo chcete a čo nie

Ak nie ste vyrovná s minulým vzťahom, často sa môžete ocitnúť v stave, že si nie ste istá tým, čo chcete. To nie je najlepšia východisková pozícia ako pre vás, tak ani pre potenciálneho partnera, ktorý vám nikdy nebude dobrý, ak máte vo vlastnom vnútri zmätok. James Allen Hanrahan preto radí začať znovu randiť až vtedy, ak už viete, čo od muža, od seba aj od vzťahu chcete, čo ste ochotná akceptovať a čo za žiadnu cenu.

Viete opäť veriť

Toto je veľká výzva. A prekliatie tých, ktorí po stroskotanej láske povedia, že už chlapom neveria. To, že bol jeden nehodný sukničkár, neznamená, že sú takí všetci. Ak bol jeden klamár, neznamená to, že inému sa nedá veriť. Pravda je však taká, že dôvera sa obnovuje ťažšie. K tomu kto sklamal, sa už nemusí obnoviť nikdy. No ak nie ste schopná ešte dôverovať inému mužovi, do vzťahu nechoďte. Je to najhorší štart, ak už na začiatku partnerovi neveríte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #nový vzťah #sklamanie #dôverovať #chémia lásky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...