Porozchodové dovolenky na obzore! A idú na dračku!

Britská cestovná spoločnosť chce nájsť riešenie pre ľudí so zlomeným srdcom. Dovolenka po rozchode by novopečeným single mala pomôcť a rozveseliť ich.

02.08.2019 12:30
láska, rozchod, žena Foto:
Čo sa dá robiť? Opäť to nevyšlo!
debata

Pre novopečených single

Pravdepodobne je to to najhoršie, čo sme v živote aspoň raz zažili – poriadny smútok, zmätok, rozpaky a beznádej po rozchode. Existujú dva spôsoby, ako žiť ďalej – odviesť pozornosť iným smerom alebo to nespraviť. Majme však na pamäti, že nech spravíme čokoľvek, bolesť srdca nás tak či tak dohoní. Bez ohľadu na to, jedna vec je istá, potláčacie mechanizmy môžu u niektorých fungovať. A práve pre nich ponúka cestovná kancelária cestovateľský zážitok extratriedy. Cestu do Las Vegas! A nie hocijakú! Tento výlet je ušitý na mieru špeciálne pre novopečených single a obsahuje balík zážitkov, ktoré môžu rozveseliť aj tie najsmutnejšie duše.

Bolesť srdca? Do Las Vegas!

Britská cestovná kancelária inzeruje špeciálnu inkluzívnu ponuku „all-inclusive“, pre všetkých, ktorí prešli rozchodom alebo rozvodom, aby si oddýchli a poriadne sa zabavili. V cene je zahrnutý nocľah v luxusnom hoteli, „zmenáreň“ s fotografiami od profesionála (možno pre zoznamovací portál?), ale tiež rôzne kúpeľné procedúry a nočné párty alebo výlety helikoptérou…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #rozvod #oddych #single #zábava

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...