Žena v znamení leva: Rýchlo sa otrasie z neúspechu

Patrónom tohto znamenia je Slnko, a keďže ide o stred našej slnečnej sústavy, nachádzame v ich správaní veľmi veľa podobností. Stred pozornosti.

26.07.2019 09:00
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v... Foto:
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v znamení leva.
debata

Vždy v centre diania

Žena v znamení leva nie je tá, ktorá sa na konferencii neprihlási, pretože už nemá žiadne otázky. Púta na seba pozornosť, a to za každú cenu. Ak vojde do reštaurácie, nechce sedieť utiahnutá v kútiku, chce mať to najlepšie miesto. Rovnako je to s kinom, po ulici kráča v strede chodníka, aby jej dlhé šaty zachytilo čo najviac cudzích očí. Je to pre ňu dôležité. Žije tým.

Sebeckááááá

Hraničí to so sebectvom, ústredným slovkom tohto znamenia je ja. Najprv ja, až potom tí ostatní. Táto žena je človek činu. Ak sa s ňou kamarátite, viete, že nejde o žiadnu nudnú osobu, jej život prská vtipnými náhodičkami, trapasmi, zážitkami, ktoré akoby priťahovala. Má rada aktivitu, život, v ktorom sa neustále niečo deje, nerada zotrváva na jednom mieste. Ona chce zmenu.

Páči sa sama sebe

Je narcis, páči sa sama sebe. Táto osoba priťahuje pasívnych mužov, ktorí bývajú radi pod papučou, musia však veľmi dobre vyzerať. Levica sa len tak s niekým na verejnosti neprezentuje. Bude tiež potrebovať, aby ju „slepo“ obdivoval, aby ju uznával, aby s ňou vydržal držať krok. Ocení vtipných mužov, ktorí ju podpichnú, ak to potrebuje, pretože jedine oni uvidia aj jej slabé stránky.

Najsilnejšia zo zverokruhu

Astrológovia označujú toto znamenie za najsilnejšie zo zverokruhu, právom. Leva len tak niečo nezlomí, z každého neúspechu sa rýchlo otrasie a ďalej kráča s hlavou vztýčenou. Nikdy neleží na lopatkách. Zaujíma ju viac to, čo si o sebe myslí ona, ako okolie. Prioritné sú jej vlastné úspechy – jej krédom je: Vždy je o čo bojovať… Pre dobrý cieľ sa zapáli okamžite…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #úspech #zážitky #BOJ #stredobod pozornosti

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....