Overené doplnky, ktoré vylepšia sex. A nie sú drahé

Môže si ich dopriať každý. A každý môže mať intímny zážitok krajší. Napríklad aj dnes večer. Kvôli niektorým vylepšeniam nemusíte dokonca ani vyraziť z domu. Možno ani zo spálne...

25.07.2019 07:00
Spálňa, bývanie, reality Foto:
Vyskúšajte vylepšiť si váš spálňový život. (Ne)tradične!
debata

Hudba

Vie byť skvelé afrodiziakum. A nielen na romantické milovanie v podobe sladkých piesní, ale aj napríklad v podobe drsnejších songov k živočíšnejším hrám. Je dobré si piesne pripraviť dopredu a prípadne stiahnuť do mobilu, pretože púšťanie cez internet a bezplatné aplikácie vedia reklamou pokaziť aj ten najkrajší priebeh súlože.

Svetlo

Ideálne je teplé a nie príliš silné. Preto je skvelé mať v spálni stmievač, aby ste nemuseli mať len ostré svetlo alebo tmu. Milovaniu prospieva prítmie. Prípadne sú na mieste sviečky a ich bezpečnejší variant LED sviečky. Rozihrajú tie správne tiene, aby ste si užili a nemuseli žmúriť, ani neboli odetí temnotou.

Vôňa

Rozihrá nám zmysly. Môže to byť vôňa priamo na tele. Pekný parfum, ktorý vo vás vzbudzuje hriešne myšlienky, alebo môžete investovať do ultrazvukového difuzéra, ktorému stačí pár kvapiek silice bergamotu, pomarančovej kôry, osvedčeného afrodiziaka ylang – ylang a láskanie s partnerom bude v úplne inej rovine. Čuch nám totiž pomáha nielen s výberom toho pravého, ale podporí aj milostný zážitok s ním.

Oblečenie

Obliecť sa k milovaniu nemusí byť odveci, hoci bežne sa pred tým vyzliekame. Sexy oblečenie však pridá na atmosfére, na iskrivosti – na tom, že to bude lepší zážitok. Ale nehovoríme len o negližé, alebo erotických nohavičkách. Naopak. Oblečenie môže byť aj vo forme slávnostnejších šiat. Vyjadriť si vzájomnú úctu a spraviť aj z bežnej večere oslavu. Stačí len trochu snahy a uvidíte, ako to bude medzi vami príjemne iskriť.

Čaj

Znie to neuveriteľne, ale aj šálka čaju môže rozšíriť vaše sexuálne obzory, túžby aj milostné zážitky. Už len samotný malý čajový obrad a spoločne uchlipkávanie čaju má svoje čaro. Ak chcete ešte viac zvýšiť potešenie, napríklad juhoamerické ženy pijú pred milovaním čaj z damiány. Táto bylinka ako mužom, tak aj ženám normalizuje tie správne hormóny, aby boli zážitky z milostnej noci ešte horúcejšie. Oplatí sa skúsiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Telo #vášeň afrodiziakum

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...