Dnes večer si pri milovaní neľahnite. Môžete prežiť extázu!

Koľkokrát sa to všetko začalo v stoji, možno v sede a nakoniec ste aj tak skončili ležmo na posteli?

20.07.2019 15:40
sex, vzťah, intimity Foto:
Čo tak vyskúšať erotickú aktivitu inak ako len v posteli?
debata

Ale to už predsa poznáte. Hoci je milovanie príjemné v každej polohe, netreba robiť z ležania zákon, bez ktorého sa to nedá. Dá. A ešte ako dobre. Vyskúšajte polohy, pri ktorých nebudete ležať, ale si užívať.

Tvárou v tvár

Pekná, príjemná, horúca pozícia, v ktorej sa dokážete k sebe pritúliť a pritom obaja ostať sedieť. Je to rovnako intímne ako misionár, ak nie viac. Pretože tu partner sedí a vy na ňom. Pritom ho oviniete nohami a rukami ho objímete, hladkáte, dotýkate sa jeho tváre, navzájom sa dotýkate, dávate si vášeň a jemným pohybom sa milujete. Pritom neležíte.

Na štyroch

Je to živočíšna poloha, vášnivá. Vysoko sexuálna a obľubujú ju muži aj ženy. Je to poloha extrémne praktická na domáce použitie, ale rozhodne je veľmi obľúbená aj počas experimentov kdesi vonku, na stanovačke, skrátka tam, kde sa chcete oddať láske rýchlo, na počkanie a divoko.

Fúrik

Jemne gymnastická poloha a vyžaduje si u vás aj u partnera dostatočne silné ruky. Partner stojí a vás uchopí za nohy tak, že rukami ostávate na zemi. Je to trochu akoby ste chceli robiť spolu klasický fúrik, akurát partner vnikne o niečo hlbšie medzi vaše nohy, ako pri nevinnej hre. Je to poloha, ktorá umožňuje veľmi hlboké vniknutie a je veľmi dobrou aj ako zahrievacie kolo pre BDSM hry, kde sa prirodzene rozhodne, kto je dnes večer dominantný a kto submisívny.

Skúste to v stoji

Poloha, ktorú mnoho ľudí pozná, ale v skutočnosti ju málokto skúsi. Pretože nevedia ako na ňu. Základom je, aby ste stáli oproti sebe, ale partner musí jednu vašu nohu uchopiť a zdvihnúť. Až tak ľahko môžete prežiť príjemné milovanie, ktoré bude možné zrealizovať nielen v interiéri. Na letné výlety je to praktická poloha, pri ktorej si rozhodne nezašpiníte chrbát, ale prežijete krásny večer.

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #orgazmus #zlepšenie #extáza #poloha

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...