Cvičme pre lepší sex! Toto sú 4 cviky, ktoré ženám zdvihnú libido

Fyzická aktivita je jedným zo zaručených stimulov libida. Ak vás dlho sprevádza sexuálne nechutenstvo, skúste rozprúdiť iskru pomocou cvičenia.

19.07.2019 17:00
drep - bosu - posilňovanie - zadoček - stehná Foto:
Drepovanie je jeden z cvikov, ktorý sa ukázal ako účinný na prebudenie ženskej túžby.
debata

Fyzická aktivita totiž dokáže veľmi dobre naštartovať telesnú žiadostivosť. Treba sa len zmerať na tie správne cviky.

Cvičiť sa oplatí

Cvičenie vám formuje postavu, takže sa budete cítiť príjemne a sexy. Zároveň ak zvolíte správne cviky, aktivujete svaly a nervové zakončenia, ktoré majú priamy súvis so sexuálnym vzrušením. Pravidelným tréningom tak budete stimulovať nárast libida a súčasne si vylepšíte samotný sex.

Drepy

Účinné nielen na vyvolanie túžby po milovaní, ale cvičenie drepov je základom aj na to, aby ste napríklad pri pozícii hore nekončili s dychom po pár dosadnutiach. A to stále nie je všetko. Drepy posilňujú a prekrvujú oblasť panvy, vďaka čomu dosiahnete omnoho intenzívnejšie vyvrcholenie, akoby ste drepy nerobievali. Navyše prekrvenie intímnej oblasti znamená aj zvýšenie túžby na milovanie.

Mostík

Tento cvik je extrémne vhodný pre ženy, ktoré chcú posilniť nielen svoj zadok a stehná, ale aj svaly panvového dna. Presne tie svaly, ktoré zaručujú lepšie a intenzívnejšie orgazmy a spolu ruka v ruke stým ide aj vyššia chuť na sex. Ak chcete okrem telesných benefitov podporiť aj tie sexuálne, pri dvíhaní lona od zeme, neklesajte hneď nazad, ale vydržte dvadsať sekúnd v pozícii hore, pričom napnete intímne partie.

Kegelove cviky

Výhodou je, že ich môžete robiť kdekoľvek, akokoľvek často a prakticky sa pri nich ani nespotíte. Sú nenápadné, takže cvičiť môžete napríklad aj v MHD. Celé tajomstvo tohto cviku spočíva iba v tom, že pri sede alebo v ľahu napínate svaly panvového dna tak, akoby ste chceli zadržať moč. Takýchto kontrakcií si môžete dopriať koľko vám vyhovuje a ako často. V cvičení buďte neoblomná a dbajte na dennú pravidelnosť. S tým sa zlepší nielen zážitok z milovania, ale aj milovanie bude častejšie.

Sklápačky

Ľudovo nazývané brušáky. Tu dochádza k silným kontrakciám nielen brucha, ale aj podbruška a lonových svalov. Niektoré ženy majú tento cvik extra rady, pretože dokonca pri ňom zažívajú orgazmy. Ak to nie je váš prípad, nevadí. Aj tak tento cvik dokonale prekrví vaše ohanbie, napínanie svalov vás môže dokonca vzrušiť. No minimálne je to priestor, kedy v sprche po cvičení môžete mať hriešne myšlienky. Tak ich s partnerom pretavte na skutočnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #sex #žena #Telo #libido #chuť

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....