Tri znamenia, ktoré nevedia dať najavo emócie

To, že nie každý rád rozpráva o svojich pocitoch, nie je žiadna novinka. Jednoducho sú osobné myšlienky, ktoré si niektorí najradšej nechávajú len sami pre seba.

19.07.2019 09:30
strach, emócie Foto:
Všetko si nechám pre seba.
debata (3)

Sú však tri znamenia, ktoré o sebe neprezradia nič, s ktorými „nepohnete“ a svoje city a pocity neukážu ani za svet.

Blíženci

Ľadová kráľovná / ľadový kráľ, čo sa týka rozprávania o emóciách. Blíženci sú povrchní, chladní, nezaujatí a nemajú ani zmysel pre romantiku. Na všetko sa pozerajú objektívne, s veľkým porozumením, preto často vyvolávajú dojem, že sú arogantní. Len čo sa v ich prítomnosti ocitne emocionálny človek, začnú byť nervózni a snažia sa tému zmeniť – s vtipom a veľkou dávkou irónie.

Panna

Ani panna nevie ukázať najavo svoje city. Patrí k znameniam, ktoré aj na Facebooku toho o sebe prezradia čo najmenej. Všetko ostáva skryté, bublá pod povrchom… Platí to aj v láske, je pre ňu nesmierne ťažké vyjadriť svoje city svojej polovičke, ťažko jej tiež padne, keď vyznávajú lásku jej. Panny majú pre svoju „nudu“, ktorú vysielajú do sveta, najmenej kamarátov zo zverokruhu.

Kozorožec

V prípade kozorožcov je to trochu iné. Vo svojom vnútri bojujú s emóciami, nechcú ich však vynášať von, pretože majú strach, že by ich sami začali brať vážne. Kozorožec je človek s „kamennou tvárou“.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #emócie #tajomstvo #zverokruh #arogancia #irónia

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...