Erotogénne zóny: 7 miest, ktoré by nemali ostať bez povšimnutia!

Kým mužská erotogénna zóna sa nachádza v rozkroku, ženská sexualita je trochu zložitejšia.

18.07.2019 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži idú často "na vec" a najviac ich na tom, čo sa skrýva v nohavičkách, zaujíma klitoris.
debata (2)

Pravdaže sa nám páči, keď nám muž siahne medzi nohy, nič nemáme proti tomu, ak sa snaží jemne hladiť bradavky, ale predstavte si, že náš mozog nereaguje okamžitým uvoľňovaním hormónov len na tieto dotyky. Žena má ešte zopár erotogénnych miest, ktoré by si zaslúžili pri predohre viac pozornosti.

Čo sú erotogénne zóny?

Väčšina orgazmov je výsledkom stimulácie genitálií, ale k orgazmu prispievajú aj iné faktory, pretože pri ňom zohráva dôležitú rolu aj mozog a rôzne nervové zakončenia.

Pod prsiami

Niektoré ženy vôbec nemajú rady, keď sa muž dotýka ich bradaviek. Trenie na citlivých miestach dokonca bolí. Presne pod prsiami je veľa nervových zakončení, pokožka je tu obzvlášť tenká. Ak sa sem zatúla muž s jazykom alebo prstami, žena bude v siedmom nebi.

Pod zadkom

Hrá sa váš partner pri predohre s vaším zadkom? Ukážte mu, ako vás môže ešte viac rozdráždiť. Priamo pod zadkom je miesto, kde je centrum citlivých nervových zakončení, ktoré by mali byť jemne stimulované, najmä počas predohry…

Zadná časť kolien

Nie je to vhodné pre všetky ženy bez rozdielu, pretože niektoré sú na tomto mieste extrémne šteklivé. Napriek tomu sú tu mnohé nervové zakončenia, vďaka čomu je toto miesto extrémne erotogénnou zónou. Vyskúšajte…

Lakte

Presnejšie povedané, vnútorné strany lakťov. Na dotyky tejto zóny, ale aj v predlaktí, reaguje veľmi veľa žien citlivo. Jemné bozky na týchto miestach sa postarajú o poriadne vzrušenie…

Pysky

Muži idú často „na vec“ a najviac ich na tom, čo sa skrýva v nohavičkách, zaujíma klitoris. Pysky ostávajú často bez povštimnutia a zanedbané, čo je škoda. Šteklenie jazykom či prstami spôsobia skutočnú slasť.

Konečník

Nie pre každú… Mnohé ženy sa análneho sexu obávajú, odmietajú automaticky aj dotyky konečníka. Muži by mali byť obzvlášť citliví a jemní.

Krk

Žena, ktorej sa nepáči jemnučké hladenie krku či masáž, jednoducho neexistuje!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #orgazmus #predohra #hormóny #erotogénne zóny

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...