Päť krokov, ktoré musíte spraviť, aby ste letný flirt premenili na vzťah!

Je to krásne a často aj závideniahodné, ak počujete príbehy ľudí, ktorí sa zoznámili na festivale, na kúpalisku, počas letnej stanovačky.

12.07.2019 17:00
Kto flirtuje, ten dlho žije - a skúsiť to... Foto:
Letný flirt ako láska na celý život? Možno to pôjde...
debata

No a z letného flirtu sa nakoniec stal príbeh ako z ružovej knižnice so svadbou aj deťmi. Nie každý to zvládne, no s piatimi krokmi máte výrazne vyššie šance, že z letnej lásky neostanú len spomienky.

Nevymieňajte si správy

Moderná doba sa stala dobou písmeniek. Textová aplikácie, SMS správy, to všetko je skvelé na príjemné prekvapenie počas dňa, ale Abbie Regenbaum zo skúsenosti svojej aj množstva ľudí, radí: „Eliminujete písomný kontakt. Neprenáša emócie. Omnoho lepšie je, ak si s partnerom budete telefonovať. Vytvorí to medzi vami silnejšie puto, ako vymieňanie SMS správ.“ To platí hlavne v prípadoch, kedy sa spoznáte na dovolenke, na festivale, či na kúpalisku a udržiavate vzťah, kým nevyriešite otázku vzdialenosti.

Skúste si leto inokedy

Problémom letných lások je, že sa spoznajú len v istom špecifickom prostredí. Preto je dôležité poznať správanie toho druhého, aj keď nie je úplne v letnej pohode. Pretože tak sa omnoho viac ukáže charakter človeka a vy si budete môcť omnoho skôr všimnúť, aký je v skutočnosti, nielen na vlne letnej pohody.

Nemilujte sa hneď

Sex je skvelý, ale netreba to s ním preháňať a hlavne sa nikam netreba ponáhľať. Je skvelé, ak sa letný flirt obohatí aj telesnými nežnosťami, ale skončiť ihneď v posteli, nie je najšťastnejšie. Preto aj sexuálne skúsenosti zaradíte do kategórie, že to môže byť lepšie. Pritom zahodíte šancu na zlepšenie. Naopak, túžba po telesnej láske dokáže v úvode vzťahu pomôcť prekonať napríklad aj mierne rozličné názorové rozdiely.

Stretávajte sa často

Je to jediná možnosť, ako letný flirt udržať dlhodobo aktívny, aby sa preklopil do vzťahu. Stretávajte sa, chodievajte von, plánujte si budúcnosť a už podľa toho ľahko zbadáte, či môže byť spoločná.

Navštívte obľúbené miesta

Ukážte tie svoje partnerovi a on nech vám ukáže svoje. Pretože to, kom človek rád chodí a čo robí, o ňom veľmi veľa prezradí. Ak čím skôr nájdete miesta, ktoré vám budú obom sympatické, tým skôr máte šancu na dlhodobý vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #láska #vzťah #flirt #dvojica

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...