Muž v znamení raka: Citlivý mamičkár

Ženy pozor! Ak ste sa zaplietli s mužom, ktorý sa narodil v druhej polovici júna, resp. v prvej polovici júla, máte do činenia s citlivým človekom.

05.07.2019 08:00
rak, znamenie raka Foto:
Podobne, ako muž v znamení ryby, aj rak je vodné a tým pádom citlivé znamenie - vie plakať.
debata (1)

Pri mame, kým sa dá

Malí raci sú presne tí „mamičkári“, ktorí sa ako deti držia maminej sukne, kým sa dá. A vedzte, že „dá sa“ aj v dospelosti. Sú to mamičkári a treba ich pochopiť, tolerovať, zaobchádzať s touto skutočnosťou veľmi citlivo, nebojovať s nimi. Vyhrá tá žena, ktorá sa dokáže zasmiať na tom, že „mama robí všetko lepšie“ a dokonca si so svojou svokrou vytvorí priateľský vzťah.

Doma je doma

Úlohou ženy, ktorá má „šťastie“ na muža, narodeného v znamení raka, je práve pomôcť mu odpútať sa od matky. On by bol totiž najšťastnejší, ak by ostali ako rodina bývať u rodičov, dokonca je dosť možné, že si život bez matky ani nedokáže predstaviť. Títo muži málokedy odchádzajú žiť do zahraničia, pretože rodina je pre nich posvätná, nesmie byť na míle vzdialená, dokonca sa neradi vzďaľujú od rodného mesta.

Útek zo vzťahu

Je aj ďalšia kategória rakov, opäť to však má súvis s mamou. Je možné aj to, že mali s mamou zlý vzťah, v takom prípade bude proces „hľadania“ osudovej ženy skutočne na dlho, dá sa povedať, že pôjde o „životnú výzvu“, pretože ho bude pri každom nádejnom zoznámení valcovať strach, že to „opäť“ nevyjde. Zo vzťahov bude doslova utekať…

Harmónia na prvom mieste

Podobne, ako muž v znamení ryby, aj rak je vodné a tým pádom citlivé znamenie. Vie plakať, dávať najavo celú paletu emócií, nehanbí sa za ne. Ak sa poháda so svojou ženou, okamžite to oľutuje a dá to najavo. V partnerstve dáva na prvé miesto harmóniu, potrebuje mať pocit domova, rád sa totiž vracia tam, kde vonia jablková štrúdla a kde pozná vyšívaný obrus, najlepšie až z detstva…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #strach #matka #harmónia #znamenie rak

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...