5 vecí, ktoré rozprúdia vašu milostnú túžbu na maximum

Túžite po milovaní, ale akoby tomu chýbala iskra? Stačí ju vykresať pomocou spoľahlivých spôsobov a bez ohľadu na to, či ste s partnerom tri mesiace alebo tridsať rokov, zapália oheň skutočnej vášne.

29.06.2019 17:00
rande, láska Foto:
Randite. Nové prostredie vás donúti pozerať sa na seba inak ako doteraz.
debata

Opustite sladkosti

Znie to zvláštne, ale osladiť si život cukrom môže ísť na úkor vášne. Sexuologička Megan Fleming vidí problém straty chuti na sex spôsobený precukrenou dobou. Prijímame množstvo cukrov v strave a smrťou sexuálneho života sú sladené nápoje. Preto radí obmedziť tieto pôžitky a uvidíte, že ak si namiesto krémeša dáte po obede partnera, váš život bude krajší, sex divokejší a aj duša bude spokojnejšia. Obmedzte cukor a vaše telo do pár dní začne túžiť po plnohodnotnom sexe.

Obmedzte alkohol

Pohár vína vás môže skutočne spraviť povoľnejšou, ale to nehovorí nič o tom, ako budete aktívna a ako si sex užijete. Alkohol núkajú ženám často muži preto, aby partnerka stratila zábrany. Ale vy si neužijete. Alkohol znižuje prirodzenú iskru, túžbu aj milostný zápal pre vec. Dokonca sa podieľa na tom, že žena dosiahne s menšou pravdepodobnosťou vyvrcholenie. Preto sa konzumácii alkoholu radšej vyhnite. K romantickej večeri si dajte nealko a nebudete vedieť vydržať ani do dezertu. Rovno ho nahradíte milostným zážitkom.

Relaxujte

Dnešná doba je rýchla a tak výbušnosť a drajv často minieme už v práci. Potom sa netreba čudovať, že nám ho neostáva dosť na to, aby sme rozbehli intímnu búrku v spálni. Preto Megan Fleming odporúča relaxovať. Po práci vyložiť nohy, venovať sa samej sebe. A bol by v tom čert, aby vám neprišli na um aj hriešne myšlienky. Ničnerobenie veľmi efektívne dokáže naštartovať chuť na milovanie. Stačí iba dotyk, či pusa a zrelaxovanému človeku začnú úplne inak fungovať telesné reakcie v porovnaní s tým, ak má plné telo starostí a stresu.

Skúste niečo nové

Už od detstva máme všetci radosť z nových vecí. Takže aj novinka v oblasti intímnej sféry zvýši podiel radosti zo sexu a začnete sa tešiť. Čo to bude, nie je nikde napísané. Nové prvky môžu byť od hračiek až po nové polohy, či techniky. Sex je tak bohatý, že stále je čo skúšať a z čoho sa tešiť. Preto je škoda ostať len v tom istom stereotype.

Choďte na rande

Ideálne s partnerom. Ale prečo by ste mali ísť na rande, keď spolu už možno bývate? Práve preto. Pretože nové prostredie vás donúti pozerať sa na seba inak ako doteraz. No a to bude znamenať, že sa omnoho rýchlejšie nabudí aj váš sexuálny apetít, keď budete vidieť partnera inak ako doteraz. A on bude vidieť prirodzene trochu inak vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #rande #libido #milovanie #vášeň #sladkosti #túžba #relax #sexuálne novinky

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...