Ako sa milovať, ak partner nemá pevnú erekciu?

Niekedy sa to stane vekom, inokedy stresom, únavou, skrátka ani partner nemá vždy erekciu žulového typu. To však nie je dôvod, aby ste si odopreli milovanie. Krásne milovanie sa dá prežiť aj vtedy, ak partner nemá tam dole erekciu na sto percent.

25.06.2019 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Vždy sa dajú nájsť spôsoby, ako prežiť krásne milovanie.
debata

Obrátená jazdecká

Táto poloha je dokonca nielen žiaduca, ak partner nemá plnú erekciu, ale doslova iba vtedy je možná. Pri nej sa totiž otočíte partnerovi chrbtom, čelom k jeho nohám a tak sa veľmi zväčší uhol medzi jeho bruchom a pohlavím. Ak má penis príliš pevný, ani nie je možný ohyb nad 90 stupňov. Preto ak partner nemá plné nasadanie, nelámte nad ním palicu, ale užite si práve túto polohu.

Misionár inak

Aj tvárou v tvár to bude možné. Potrebujete spraviť len dodatočné úpravy. Nebudete ležať ako obvykle, ale budete musieť zadoček podvihnúť. Teda poslúži malý vankúšik, alebo si nohy opriete o partnerove ramená. Vtedy sa do vás partner dostane priamo z vrchu, na čo netreba až takú pevnosť. Ak nestačí, lubrikant to zachráni a uľahčí.

Sadnite si

Najmenej tvrdú erekciu budete potrebovať, ak si na partnera jednoducho sadnete. Je jedno, či bude na posteli, alebo na stoličke, ak je čo i len trochu vzrušený, pri priamom nasadnutí do vás vkĺzne ľahko. Prípadne je dobré mať po ruke opäť lubrikačný gél. A verte či nie, toto je práve aj štartovacia pozícia pre páry, ak sa partnerovi až tak nechce alebo je unavený. Práve vtedy často dochádza po chvíli k nabudeniu a erekcia v plnej zbroji na seba nenechá dlho čkať.

Orálny sex

Nie je všetko len o vniknutí a potvrdiť to môžu práve ženy, ktoré si viac potrpia na láskanie a nežnosti ako na priame spojenie. Preto si jednoducho užívajte prítomnosť a šibrinkovanie jazykom. Orálny sex má mnoho zaujímavých polôh, pri ktorých sa viete upokojiť a nemusíte myslieť iba na to, či je partner naplno vzrušený alebo nie. Ako sa hovorí, nie každý deň je nedeľa, ale to neznamená, že si neužijete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #erekcia #erektilná dysfunkcia #milostné polohy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...