Žena v znamení raka: Zmysel života nachádza v rodine

V znamení raka sa sem-tam objaví aj nejaká kariéristka, bude to však rozhodne ten typ ženy-matky, ktorá zvláda obe úlohy na jednotku.

24.06.2019 13:00
znamenie raka Foto:
Žena v znamení raka je náladová.
debata

Ráta s rolou matky

Žena v znamení raka totiž odmalička sníva o tom, že bude jedného dňa matkou. Ráta s tým. V škôlke a doma sa najčastejšie hráva s bábikami. Keby ste ju pri hre sledovali pozornejšie, dáte nám za pravdu, že to myslí vážne a skutočne bude dobrou, starostlivou matkou. Deťom obetuje život, nikdy jej nebude prednejší vzťah s partnerom, jej vlastné záľuby, ani práca.

Ukážková matka

Ak by mal maliar namaľovať obraz, ktorý by znázorňoval túto ženu, určite by bola obklopená kŕdľom detí. Čím viac, tým lepšie. Je to ukážková matka, hoci aj ona to môže so svojou starostlivosťou preháňať. Aj v tomto znamení sa totiž rodia ženy, ktoré by chceli mať svoje deti iba pre seba a (niekedy len podvedome) zmaria svojim deťom dokonca partnerské vzťahy.

Náladová a hysterická

Muž, ktorý si túto ženu vyberie za životnú partnerku, to bude mať skutočne „veselé“. Astrológovia ju opisujú ako náladovú, až hysterickú ženu. Každopádne, ak bude workoholik, určite ocení, čo zvláda táto žena najlepšie: viesť domácnosť a vychovávať deti. Aby sme nezabudli, vie sa postarať o rodinnú atmosféru a členovia tejto rodiny nikdy nebudú mať pocit, že nemajú oporu.

Začne tvoriť

Čo sa týka lásky, táto žena, kým sa stane matkou, je jemná, potrebuje ochrancu. Nie je kariéristka a nevysiela mužom to, čo mnohí nechcú počuť: „Viem sa o seba postarať, som sebestačná.“ Možno to patrí baranovi, možno levovi, či strelcovi, určite však nie rodinne založenej račici. Keď jej zmysel života – deti vyletia z hniezda, vrhne sa do umenia a začne tvoriť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #materstvo #umenie #znamenie rak #hystéria

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...