Od tohto veku sme už podľa štúdie na párty staré!

Párty celý víkend? Niekedy sa táto fáza predsa len končí. Ale kedy vlastne? Zdá sa, že vedci našli odpoveď aj na túto otázku.

21.06.2019 14:30
alkohol, žena, kamarátky, párty Foto:
V ktorom veku sa končí párty obdobie? Je to skutočne tridsiatka, alebo ešte skôr?
debata

Kedy sa to všetko zmenilo?

V určitom okamihu prichádzame všetci v živote do bodu, kedy by sme sa chceli spontánne v piatok večer zabaviť, no náhle spozorujeme, že nás k tomu nikto nemotivuje. Najlepšia priateľka visí na svojom novom frajerovi, druhá je na služobnej ceste, tretia skoro ráno vstáva kvôli rodinnej slávnosti, štvrtá má malé dvojičky. A vy si náhle kladiete otázku: Kedy sa to všetko zmenilo? „Najhoršie“ na tom je, že nakoniec skončíte pred televízorom a ešte sa potešíte, že ráno nevstanete s opicou a namiesto toho môžete ísť na turistiku, korčule či bicykel, alebo si ráno zabehať. Zrušené plány sa javia ako tie najlepšie.

Keď párty obdobie skončí…

Zaujíma táto otázka aj vás? V ktorom veku sa končí párty obdobie? Je to skutočne tridsiatka, alebo ešte nebodaj skôr? Pravdepodobne to závisí aj od toho, ako veľmi ste zaneprázdnená v práci alebo či ste vydatá a máte deti. Ten druhý dôvod je skutočným pre to, aby sme takéto „zábavky“ už navždy zavesili na klinec. Ktorá mamička by už pomýšľala na párty a chcela padnúť opitá o piatej ráno do postele, aby sa o hodinu a pol zberala ako mátoha k deťom a týmto štýlom by si dobrovoľne ukrajovala zo spánku? Vedci sa zamerali na túto tému a určili vek, v ktorom sú párty už skutočne minulosťou. Je to vek 31 rokov!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #motivácia #spánok #párty #alkoholová opica

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...