Klamstvá, ku ktorým sa ženy občas uchýlia! Robíte to aj vy?

Nebudem ho tým radšej zaťažovať... Ktoré fakty ste ochotná zamlčať v mene pokojnej domácnosti?

10.06.2019 15:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Niečo ste zatajili?
debata (2)

1. Nič mi nie je, všetko je v poriadku
Partner vás nahneval, ale namiesto ho, aby ste s ním komunikovali a veci si vysvetlili, začnete hrať urazenú. Práve touto vetou vášho drahého „naštartujete“, vaša niekoľkodňová scéna sa môže začať.

2. Ten kolega? Ani poriadne neviem, čo robí
Veľmi dobre poznáte pracovnú náplň sexi kolegu, s ktorým si občas zájdete na obed či na kávu. Keď ho náhodne stretnete napríklad na ulici a partner sa vás naňho opýta, snažíte sa jeho otázky smerovať inam. Nie, naozaj mu nepoviete, aký je šikovný, ako sa super oblieka a že pravidelne chodí do posilňovne, čo je dobre vidieť aj v obleku, ktorý nosí.

3. Tieto šaty? Mám ich už rok
Sú celkom nové a boli naozaj drahé. Ale, načo tým zaťažovať partnera, ktorý sa týmto veciam aj tak nerozumie. Aj tak by ho suma, ktorú ste zaplatili, len nahnevala. A tak sa radšej uchýlite k tomuto malému klamstvu, len aby bol doma pokoj.

4. Mňa neobviňuj, nič som nevyhodila
Občas sa vám to naozaj stane – nejakú pre vás bezvýznamnú maličkosť jednoducho vyhodíte do koša. Partner ju nechá pohodenú na chodbe a vám niekoľko dní nedá spať, až sa jednoducho rozhodnete pre rázny krok – zodvihnete ju zo zeme a hodíte do odpadkového koša. Ak sa po nej začne váš drahý zháňať, je vám jasné, že to nebola asi až taká bezvýznamná maličkosť – ale už je neskoro…

5. Nie, nebolo to vôbec drahé
Nejde vždy len o oblečenie – niektorým mužom sú tŕňom v oku dizajnové doplnky vo vašej domácnosti, rezané kytice kvetov či iné maličkosti, ktoré vám robia radosť a pre ktoré nemajú zväčša muži porozumenie. „Vyhodené peniaze“, presne týmito slovami označujú drobné vylepšenia vašej domácnosti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #partner #klamstvo

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...