Erotické hračky vo dvojici. Ako ich využiť a vzťahu neublížiť?

Nie vždy musíte byť na sexuálne potešenie iba vy dvaja s partnerom. Pritom nehovoríme o nevere ani experimentoch s niekým ďalším. Erotické hračky sú stvorené k poskytovaniu slasti a to aj vo dvojici.

07.06.2019 17:00
sex, erotika, intimity Foto:
Sexuálne hry musia byť príjemné obom partnerom.
debata

Áno alebo nie?

Mnoho párov nemá stále túto otázku rozriešenú a pritom sa tak sami pripravujú o dávky potešenia. Erotické hračky totiž neznamenajú neuspokojeného člena vzťahu, ktorý nedostatok sexuálnej aktivity kompenzuje samostatne. Erotický priemysel sa čoraz viac zameriava aj na hračky, ktoré prinášajú osoh obom partnerom spoločne. Preto sa netreba báť okúsiť, aké je to využiť technológie na erotické vylepšenie.

Nie je to vecou nudy

Začlenenie erotickej hračky do vzťahu sa niektorým môže zdať znakom nudy. Práve naopak. Využívanie novej pomôcky vonkoncom neznamená, že sa s partnerom v posteli nudíte. Ide o znak toho, že váš spoločný sex stále nie je rutinou, ale si ho viete obohatiť. Ste otvorení novým zážitkom aj skúsenostiam a to je pre sex len a len dobrá správa.

Pomôžu sexuálnej otvorenosti

Mnoho párov aj napriek dlhoročnému spoločnému životu má problém pred tým druhým hovoriť o sexualite, svojich túžbach a snoch. A práve erotické hračky môžu byť mostíkom od predstáv k činom. Alebo aspoň k tomu, že sa naučíte o svojich potrebách a túžbach otvorene hovoriť a sex a potešenie nebude pre vás niečo, za čo sa treba hanbiť, ale radšej si to užijete naplno.

Ideálne pre oboch

Pri výbere sexuálnych pomôcok je vhodné zamerať sa na také, ktoré skutočne môžete zdieľať spoločne. Nenechajte sa navliecť do pomôcok, ktoré sa vám nepáčia alebo v nich vidíte len jednostranné potešenie. Ak si chcete zachovať pekný vzťah aj milovanie, tak je vhodné použiť pomôcky, ktoré vás stimulujú s partnerom spoločne. Či už priamo pri styku, prípadne v rámci erotických hier. Je ich neúrekom. Stačí sa spýtať v najbližšom sexshope alebo zalistovať internetom v sekcii erotické hračky pre páry.

Sú len doplnkom

Aj pri erotických hračkách platí, že sú vždy len doplnkom vás samých. Je príjemné ich používať, ale nikdy z nich nespravte fetiš, bez ktorého vám už nebude chutiť spoločný sex. Hračky vedia popustiť uzdu fantázie, vedia váš sex spraviť otvorenejší, dokonca napomôžu sexuálnej bezprostrednosti a prejaveniu túžob. No vždy sú to len doplnky, podstatní ostávajú vždy dvaja hlavní aktéri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #milovanie #erotika #sexshop #erotické hračky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...