Pri ktorých znameniach sa môžete spoľahnúť na ich vernosť?

Ako veľmi je vo vzťahu pre vás dôležitá vernosť? Máte partnera v tom správnom znamení?

06.06.2019 17:00
srdce, láska, vzťah, milovanie Foto:
Miluje vás a je vám verný?
debata

Strelec

Práve vernosti pripisuje strelec veľký význam, ale k takémuto nastaveniu musí prísť on sám v priebehu niekoľkých rokov. Nie je nijakým tajomstvom, že práve toto znamenie rado vyhľadáva dobrodružstvo a pomerne často preskočí z jednej postele do druhej. Potom však príde zmena, ku ktorej strelec musí dospieť. Potrebuje čas, aby zistil, čo je v živote naozaj dôležité a aké vlastne sú jeho skutočné vnútorné hodnoty. Strelec sa stane verným vo vyššom veku s nadobudnutými životnými skúsenosťami. Ak však potom v nejakom vzťahu zakotví a partner mu ponúkne priestor, v ktorom sa môže zhlboka nadýchnuť, vernosť bude jeho zásadou, ktorej sa už nepustí.

Rak

Rak verí vo večnú lásku. A hoci často prechádza emocionálnymi vzostupmi a pádmi, je to niekto, kto verí v romantickú lásku na celý život. Od svojho partnera však očakáva to isté, čo ponúka on – vo vzťahu absolútnu vernosť a lojalitu. Vyhľadáva a veľmi túži po emocionálnom pripútaní a robí všetko preto, aby sa takéto pripútanie nepretrhlo. Napriek tomu rak nemá jednoduchý charakter, občas je priveľmi náladový, nechá sa výrazne ovplyvňovať citmi – ale pre dlhotrvajúci vzťah sa hodí.

Panna

Aj toto znamenie môže prekvapiť spoľahlivosťou, pretože, čo povie, to platí. Panna nezvykne porušiť sľub a týka sa to aj sľubu vernosti. Aj keď sa panna dostane do pokušenia a plamene sú viac ako zničujúce, napokon predsa len povie „nie“. Disciplinovanosť je to, čo panna od vzťahu očakáva a čo mu prináša. Ak práve toto pravidlo vo vzťahu pokrivkáva, nehľadá úniky bočnými uličkami, ale vzťah jednoducho ukončí. Ale pozor! Vernosť ako taká nie je pre pannu zárukou spokojného vzťahu. Očakáva aj bezpečie a stabilitu. Vášne a spaľujúce emócie do života panny až tak veľmi nepatria.

Kozorožec

Vyznačuje sa vysokou mierou sebakontroly. Čo to znamená? Aj v ťažkých situáciách, ktorými vzťah prechádza, sa nikdy nezníži k podpásovým úderom. Namiesto toho, aby sa kozorožec vydal na cestičky vedúce mimo vzťah, sústredí sa v prvom rade na riešenie problému. Pre kozorožca je spoľahlivosť vo vzťahu na vyššom mieste než chvíľková vášeň. A hoci sex, aj vášnivý sex, má naozaj rád, snaží sa urobiť všetko preto, aby bol súčasťou aktuálneho vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #podvádzanie #vernosť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...