Sex po svadbe sa zmení. Toto čaká každú dvojicu

Po svadbe sa toho zmení mnoho. Sex nie je výnimkou. Uzatvorenie manželstva nie je len o majetku alebo zmene mena, ale aj o mnohých každodenných záležitostiach, ktoré sa dotknú dôležitých sfér vášho života, vrátane toho posteľného.

01.06.2019 17:00
manželia, manželstvo, vzťah Foto: ,
Manželia majú možnosti aj priestor, ale nie vždy ho využijú k uspokojeniu.
debata (2)

Sex bude kratší

Bez ohľadu na to, či preferujete dlhé milovanie alebo vám rýchlovky vyhovujú, počítajte s tým, že manželstvá majú podstatne kratší sex ako je to pri dvoch slobodných ľuďoch. Potvrdzuje to aj vzťahová expertka Dasha Elkerson, ktorá tvrdí, že manželia obvykle riešia veci ako spoločné nákupy, upratovanie, rozpočet, hypotéku, plánovanie, prípadne aj deti, no a to všetko si vyžaduje čas. Vďaka tomu sa činnosti dvojice optimalizujú a aj sex sa stáva výrazne kratším. Na druhej strane sa stane tak ako mnoho iných vecí v manželstve, efektívnejším.

Viac lásky, menej živočíšnosti

Už málokto čaká so sexom do svadby a preto si tú najväčšiu živočíšnosť ľudia stihnú užiť ešte pred uzatvorením manželstva. Avšak to neznamená, že by to pod spoločným priezviskom už bola nuda. Práve naopak. Dasha Elkerson tvrdí, že až tu prichádza to pravé orechové. Ste oficiálne svoji, ako v srdci, tak aj pred zákonom a to vie celkom zaujímavo rozihrať aj pocity v posteli. Bude to viac lásky, intimity, oddania sa jeden druhému. A to sa prejaví aj v sexuálnej oblasti.

Sex bude menej častý

V manželstve a v spoločnej domácnosti sa prejaví dokonale efekt toho, že ak môžete, tak už nemusíte. Hoci ako nezadaní bez miesta ste snívali o tom, že ak by ste mali kde, milujete sa stále. Manželia obvykle majú možnosti aj priestor, ale nie vždy ho využijú k uspokojeniu. Treba s tým počítať dopredu, že predsavzatia milovať sa po svadbe celý víkend sa prakticky nikdy neuskutočnia.

Hore a dole

Tentoraz nehovoríme o polohách, ale o frekvencii vašej sexuálnej túžby. V manželstve bude sexualita premenlivá. Niekedy bude túžby veľa, inokedy akoby na bode mrazu. Občas to pôjde ako v lete na saniach, inokedy sa nebudete vedieť nabažiť samých seba. Je to prirodzené a podľa Dashy Elkerson, nič nezvyčajné. Až v manželstve sa totiž často prejaví, že dvaja hoci sa milujú, nemusia mať vždy na sex správnu náladu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #svadba #intimity #milovanie #túžba

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...