Čaká vašu kamarátku oslava 30-ky? Tu sú originálne nápady na darčeky

Oslava tridsiatky je bezpochyby veľkým medzníkom v živote mladého človeka. Ak sa niekto vo vašom okolí teší na veľkú oslavu, tu sú nápady na darčeky, ktoré sa dajú nazvať kreatívnymi.

29.05.2019 15:00
torta, narodeniny, oslava Foto:
Oslava tridsiatky má byť veľkolepá, čo poviete?
debata

Retro krabica

Môžete potešiť darčekom s príchuťou detstva. Krabicu naplňte sladkosťami či nápojmi, ktoré sa viažu k detstvu oslávenca. Bude to chcieť trocha behania, ale prekvapenie potom stojí za to. K tomu môžete pridať napríklad obľúbenú hračku, ktorá sa vyrába dodnes.

30 malých darčekov

Niekedy sa okolo hlavného darčeka pre oslávenca vytvára plno dusna a stresu – čo kúpiť, čím veľkolepým prekvapiť, ako ohúriť… Ale zabodovať môžete aj niečím malým – dohodnite sa na tridsiatich malých darčekoch, ktoré budú obsahovať milé prekvapenia, navyše, pri ich otváraní sa oslávenec aj zabaví.

Na zdravie!

Ako 30 malých darčekov môže v balíčku poslúžiť aj 30 malých fľašiek alkoholu – treba vyberať také fľaštičky, ktoré oslávenca aj hostí potešia. Následne ich spoločne môžete počas oslavy vypiť.

Do koláže s priateľmi!

Každý z oslávencových kamarátov sa prehrabe v starých fotografiách a prinesie jednu-dve do spoločnej koláže. Pod fotografiu zároveň môže napísať príjemnú spomienky z času, kedy záber vznikol. V počítači to potom dáte jednoducho dokopy a vytlačíte.

Krátky film

Ak máte v partii nejakého kreatívneho amatérskeho filmára, môžete sa niekde stretnúť a natočiť spomienkové video k blížiacej sa tridsiatke. Téma môže byť rôzna – výsledok by mal oslávencovi pripomenúť, akí fajn ľudia ho v živote obklopujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #oslava #tridsiatka #kamaráti

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...