Muž v znamení blížencov: Rozhovor potrebuje ako soľ

"Neuchopiteľné" ako vzduch, také sú všetky vzdušné znamenia, s veľkou dávkou tajomna - na čele s blížencami, patrí sem však aj vodnár a váhy.

04.06.2019 17:00
blíženci, muž v znamení blížencov, znamenie... Foto:
Muž v znamení blížencov, to sú dvaja v jednom. Mení nálady a názory, ako sa mu to hodí.
debata

Niečo, čo nepozná

Ako sme už písali o žene, ktorá sa narodila v znamení blížencov, muži sú veľmi podobní, hoci určite sa im neoplatí loviť v „blíženeckých“ vodách. V tomto smere určite neplatí, že vrana k vrane sadá, muž v znamení blížencov nepotrebuje ženu v znamení blížencov. Potrebuje niečo celkom iné – niekoho, kto ho bude ťahať, niekoho, kto oživí vzťah niečím, čo on nepozná.

Predebatuje hodiny

Spoločného toho však majú veľmi veľa, začnime hneď komunikáciou. Toto je muž, ktorý rád vymení činky v tichom fitnescentre za kaviareň plnú ľudí, najradšej každý deň inú. Bude v nich častým hosťom, bude obľúbený spoločník na debatu, predebatuje hodiny aj s celkom neznámymi ľuďmi. S najväčšou pravdepodobnosťou sa týmto štýlom zoznámi aj so svojou pravou.

Rýchlo sa začne nudiť

Vzdušné znamenia si nezakladajú na majetku, to prenechávajú zemským, napríklad kozorožcovi či býkovi. Tí si vedia odmalička šetriť na to, aby si kedysi v dospelosti kúpili domček, po ktorom im tak srdce piští. Muž v znamení blížencov pokojne prežije celý svoj život v podnájme. Vo svojej povahe má totiž zafixované, že ho veci (aj záľuby a ľudia), po chvíli prestanú baviť. Z podnájmu sa ľahko vysťahuje…

Obľúbený a obdivovaný

Toto je muž, milé dámy, ktorý má aspoň dva mobily, minimálne jeden tablet, tri notebooky, jeden počítač a v každej miestnosti televízor. Nič nenecháva na náhodu, technikou je vybavený dokonale, musí predsa komunikovať so svetom. Nevie žiť sám. O informácie, ktoré denne nasáva, sa potrebuje s niekým bezpodmienečne deliť. A je rád, keď je za svoju duchaplnú debatu obdivovaný a v spoločnosti obľúbený.

Možno to klapne s rakom

Azda najnevhodnejším znamením pre tohto „vetroplacha“ je žena v znamení panny (unudí sa s ňou na smrť). Zemské znamenia, ktoré potrebujú vlastniť a sú žiarlivé, mu tiež nevoňajú. Ohnivé ženy (baran, lev, strelec), sú na jeho vkus príliš výbušné, ako neriadené strely. Klapnúť to môže s rybami, rakom a škorpiónom, iskra však môže preletieť aj s vodnárom či váhami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komunikácia #debata #vzduch #intelekt #znamenie blíženci

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...